Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Boulings

20. Oktobris 2004, 09:45

[user]379|Mizx|[/user]Man nesanāks... Visticamākais, ka saldi krākšu ap to laiku, kad spēlēsiet, jo celšos pēc 3:00...

nu vienmēr jau var tā, ka vispār neiet gulēt, ja agri jāceļas :)

Boulings

20. Oktobris 2004, 11:40

Jup, veidzeetu kauko. :)

Boulings

20. Oktobris 2004, 12:09

[user]3727|didi|[/user]
[user]379|Mizx|[/user]Man nesanāks... Visticamākais, ka saldi krākšu ap to laiku, kad spēlēsiet, jo celšos pēc 3:00...

nu vienmēr jau var tā, ka vispār neiet gulēt, ja agri jāceļas :)

Nu, tad jau gulēšu vēl ātrāk, pirms sāksiet spēlēt. Tas nekas, ka kāds kaut kur redzēs mani pārvietojamies -- tas nebūšu es!

Boulings

20. Oktobris 2004, 13:41

Priekšlikums ir boulingu 5dien vakarpusē (pēc 19iem) uzspēlēt iekš Bowlero. Tā kā būtu ļoti vēlams celiņus rezervēt jau iepriekš, būtu labi, ja spēlēt un tusēt gribētāji jau tagad sāktu pieteikties. Pidalīties aicināti ir visi, kas šajā lapā mīt.:)

Boulings

20. Oktobris 2004, 14:16

Es piesakos. :D

Boulings

20. Oktobris 2004, 14:16

nezinu kapeec visiem taa patiik bowlero, bet varu ietekt ja gribat lielaaku privacy apsveert uniboulinga piedaavaajumu.
http://www.unibowling.lv/public/?id=2&ln=lv
es nesen biju, patika. cenas arii liekas liidziigas kaa citur + uudensatpuutas iespeejas ja kaadam interesee....

Boulings

20. Oktobris 2004, 14:33

Toch, Spieg, kaapeec tieshi - Bowlero :?

Boulings

20. Oktobris 2004, 14:38

A vo kapee ne? Tur var arī norm biljardu uzspēlēt, ir arī gaisa hokejs utt. Pie tam, tas ir 5 min. attālumā no manām mājām :ninja: A kur ir Duntes iela? Varam arī pamēģināt tajās Spārēs (tas jau nemaz nav tuvāk :P). Lūdzu, uzklausīšu jebkādus priekšlikumus un idejas. Tas Bowlero bija tikai PIEDĀVĀJUMS :) Kur tauta gribēs, tur arī brauksim :)

Boulings

20. Oktobris 2004, 14:40

SZ, spēlēsi ar mums kopā? Ā, pag, tu tak esi Fāterlandē. Ak vai! :lol: 8D Nu tad neko :lol:

Boulings

20. Oktobris 2004, 15:05

Labi. Var Bowlero. Vieniigi vajadzeetu precizeet tomeer laiku, jo peec 19 ir plash jeedziens. Turklaat kameer es no seviim nokljuushu piektdienas vakaraa Paardaugava arii prasiis daudz laika :(
Tēma slēgta