Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
22. Augusts 2004, 21:29
Piebilde - ar kartiem, nevis mašīnām.
22. Augusts 2004, 21:42
[user]387|elSprogo|[/user]Eh, ku labi, ka ir kāds, kurš atskaiti uzraxta manā vietā

8) Žēl ka tur nav pieejams laika uzņemšanas pribors, vismaz šitādiem ikdienas braucieniem :| Kaut gan, pirms tas viss pasākums tur atvērās pavasarī, runāju ar saimnieku/sargu/figviņzinko un šamais teica, ka itkā par papildus samaksu tādu uz sacenēm varot dabūt. Tā kā, ja pastāv tāda iespēja, ir vēlme pulcināt vairāk tautas, īrēt trasi uz n-tajām stundām, tad moš uztaisam sacīksti, piemēram, pret BMW vai ZB 8)
Yes, yes!
tikai sākumā vajag pašiem noskaidrot labāko trījnieku (vai piecinieku) un tad uzaicināt pārējos klubus. kandidāti: BMW, Opel, Ford, Saab, Volvo. liekas, ka pieitiekoši... jautājums-kad?
vēl, tās iekārtas laika uzņemšanai, man liekas, tiešām var dabūt pa pipildmaksu. interesanti, cik lielu?
22. Augusts 2004, 21:55
Domājams, ka tā samaksa nebūs pārāk milzīga. Mums jau viņa nebūtu jāpērk, bet tik jāizīrē.
23. Augusts 2004, 13:36
bet man patika kā Eximers un elSprogo ar kartiem viens otru zālītē stūma!!!!!
23. Augusts 2004, 14:08
[user]2|SuperZigs|[/user]bet man patika kā Eximers un elSprogo ar kartiem viens otru zālītē stūma!!!!!

Vot zhalko tebja tam poblizosti nebilo, mi bi i tebja popinali v travke :-) smorti, dozhdeshsa. mi tebja v sledujushi raz na trasse pinat budem - budesh znat, kak nad odnoklubnikami izmivatsa!!! :-)
23. Augusts 2004, 14:41
ja ne izmivajusj...ja podderzhivaju tonuss,,,,, 8D
23. Augusts 2004, 14:55
Eh, nu ko ar to Zigi iesākt? Priecājas tik pa citu neveiksmēm, pie tam, vēl arī brauc tik lēni, ka viņam pašam nekādi misēkļi vienkārši nav iespējami. Grrr
23. Augusts 2004, 15:05
stop! es nepriecājos par neveiksmēm, starp citu!
23. Augusts 2004, 15:09
:ermm: Es neko neteicu, tas nebiju es.... :whistle:
23. Augusts 2004, 15:10
SZ, kā tad beigās paliek ar to prototipu? :whistle: kam tad esi? 8)