Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Lietuvas C123 kluba salidojums 2006

25. Augusts 2006, 14:18

Aj, man arī īstenībā vienalga kur tikties, kur pateiks, tur būšu!

25. Augusts 2006, 14:27

Shajaa gadiijumaa atbalstu Mizx - vinsh ir organizators/koordinators, un mums visiem jaaklausa, ko vinsh saka. Paareejie var tikai informeet, ieteikt, bet gala vaardu dod vinsh, un paareejie dara peec vinja plaana. Ja peec lielaa celjojuma kaukas kaadam nepatiks, vareesiet katrs atsevishkji vinjam pa shnobeli sadot, ja viss patiks, vareesies shnobeli sabuchot vai vienk. pateikties. Pienjemu, ka vakarpusee sheit atkal paraadiisies lielais Mizx plans kur cikos tiekamies, un shoreiz iesaku visiem savus viedokljus patureet pie sevis un dariit taa, kaa saka, nevis katrs tagad brauks kur kaa grib. Tikshanaas vietu mainiit nedriikst ;)

25. Augusts 2006, 14:29

[user]2|SZ|[/user]
[user]26014|Roma|[/user]Aj, man arī īstenībā vienalga kur tikties, kur pateiks, tur būšu!

ok..tiekamies Latgalē ?

OK! Būšu! :D Da vienkārši es piedāvāju, a dažiem tas nepatīk, un tad vispār zūd vēlme kaut ko piedāvāt!

25. Augusts 2006, 14:34

[user]387|elSprogo|[/user]Shajaa gadiijumaa atbalstu Mizx - vinsh ir organizators/koordinators, un mums visiem jaaklausa, ko vinsh saka. Paareejie var tikai informeet, ieteikt, bet gala vaardu dod vinsh, un paareejie dara peec vinja plaana. Ja peec lielaa celjojuma kaukas kaadam nepatiks, vareesiet katrs atsevishkji vinjam pa shnobeli sadot, ja viss patiks, vareesies shnobeli sabuchot vai vienk. pateikties. Pienjemu, ka vakarpusee sheit atkal paraadiisies lielais Mizx plans kur cikos tiekamies, un shoreiz iesaku visiem savus viedokljus patureet pie sevis un dariit taa, kaa saka, nevis katrs tagad brauks kur kaa grib. Tikshanaas vietu mainiit nedriikst ;)

Nu a ko tad Mizx klusēja? Tas, ko viņš rakstīja, izskatījās pēc parastā piedāvājuma, tāpat kā piemēram es piedāvāju tikties Ķekavā...

25. Augusts 2006, 14:40

[user]26014|Roma|[/user]OK! Būšu! :D Da vienkārši es piedāvāju, a dažiem tas nepatīk, un tad vispār zūd vēlme kaut ko piedāvāt!

es ar domāju, ka Mizx tur JAU ir bijis un šo to zin, tāpēc, lai viņš izstrādā kompromisu, ieliek te un tad rīkojaties....bet lūdzu esat visi daudz maz kopā, kā MB Club.lv , ok ?

25. Augusts 2006, 14:54

Pirmkārt! Lūdzu tad vienojies pats ar sevi - vai esi šī pasākuma organizators vai ne! Jo pēdējo paŗis dienu laikā no Tevis esmu dzirdējusi vairākus šo viedokļu variantus!!!
Ja esi organizators, tad lūdzu, nosaki jaunu tikšanās vietas un pasākuma plāna variantu! Karogs rokās!!!
Tikai dari to ātri, jo pēc tam gan daudzi vairs var nebūt pie neta, un tad lasīsi visus ar suņiem pa Latvijas plašajām ārēm!

25. Augusts 2006, 15:03

vai nebūtu prātīgāk Mikusam kādam uzzvanīt? Citādi, kamēr viņš pamanīs.......

25. Augusts 2006, 15:19

[user]379|Mizx|[/user]RĪGA - ĶEKAVAS LUKOILS - VECUMNIEKI - SKAISTKALNE - ROBEŽA - BIRŽI - VABALNINKAI - PANEVĒZIS - UTENA - VIĻŅA

Un 2 satikšanās punkti ar tiem, kas kaut kādu iemeslu dēļ neatrodas Rīgā pie Maxima 6:00 vai vēlāk pašķiras:
1. punkts pēc Lietuvas robežas (jo pirms mēs sakarīgi sastapties nevaram), varianti izskatāmi sākot no Pasvalys pilsētas līdz Paņevežas apvedceļa beigām, kur nu noteikti brauks visi. Man ir slikta karte, tāpēc šobrīd nepateikšu neko precīzāku.
2. punkts -- pilsētiņa īsi pirms Viļņas, kurā salasās visi, kas kaut kādu iemeslu dēļ nebija kopā braucot pa bāni.

Lūdzu, te viss ir, es neesmu mētājies ar dažādām idejām un svārstījies ne par ko arī ne, t.sk. arī pēdējās dienās atbildēju uz jautājumu, ka organizēšana no manas puses paliek spēkā. Lukoils pie Ķekavas 6:20 var palikt spēkā, jo tam obligāti būs jābrauc garām, bet plānā nav paredzēts stāvēt katrā benzīntankā lai kādu sastaptu -- šis kāds sastop mūs vai ķer ciet, ja kavējas. Pajautājiet Rays, kurš pagājušajā reizē kavēja -- tas viss ir risināms. Vienīgais papildus benzīntanks ir lai sastaptu Heni, kurš brauc no pilnīgi citas puses. Šobrīd plānam ir viens mīnuss -- tā kā te bijis miljons ideju, man nav skaidrs, cik kurā vietā būs automašīnu un kur kurš cer pievienoties. Zinu par dažiem, kas te neuzturas un ar kuriem būs jāsazvanās. Un manis pievienotais plāns (skat. citātu augšā) ir max vienkāršs ar 3 punktiem, pēc kuriem visiem kopā nesastapties ir neiespējami.

25. Augusts 2006, 15:22

Tā, pamanīju vienu lietu, ka precizēta ir pirmā tikšanās vieta Lietuvā, kas ir pirmā stāvvieta pēc Pasvalys, jo tur verētu būt tālākais punkts lai sazvanītu tos, kam tālāk Lietuvā mobilie nestrādās. Braucēju pieredze liecina, ka tas ir labākais variants, tiesa, nav ne jausmas, kā tas stāvlaukums varētu izskatīties, tāpēc mums būs jābūt kopā, lai esam pamanāmi.

25. Augusts 2006, 15:35

Piedod, molekulārfiziku nemācos :lol:
Varētu tad lūdzu visu tikšanās un piestāšanās vietu plānu pa punktiem!!!
Tēma slēgta