Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Lietuvas C123 kluba salidojums 2006

25. Augusts 2006, 14:01

Ir kaut viens arguments par labu lai tiktos ne pie Maxima, kas bija pats pirmais priekšlikums un neviens neiebilda? Tūlīt izrādīsies, ka arī pie Pasvilys kaut kādu iemeslu dēļ nevarēsim tikties, tie, kas šo forumu regulāri nelasa ir informēti par mazliet citu kārtību nekā šī... Un viņi informāciju saņēma pirms vakardienas Electra izliktā plāna. Man nekas neatliek, kā 6:00 būt pie Maxima un tad jau redzēs, kādā Lukoil vai vēl kur katram labpatiksies izvēlēties starta pozīciju. Uzvilkos no jaunā priekšlikuma par veikalu X...

25. Augusts 2006, 14:03

[user]26014|Roma|[/user]Nu īstenībā es pat nezinu kā viņu atpazīt... viņu grūti nepamanīt... :D Vienkārši plats ceļš aiziet pa labi, uz stūra veikals, un aiz viņa arī iet veikals... nu tur uzreiz var redzēt, tā vieta kaut kā atšķirās! :)

Nu a tā vieta ir Ķekavas sākumā, beigās??? Labajā pusē, kreisajā?

25. Augusts 2006, 14:04

[user]379|Mizx|[/user]Ir kaut viens arguments par labu lai tiktos ne pie Maxima, kas bija pats pirmais priekšlikums un neviens neiebilda? Tūlīt izrādīsies, ka arī pie Pasvilys kaut kādu iemeslu dēļ nevarēsim tikties, tie, kas šo forumu regulāri nelasa ir informēti par mazliet citu kārtību nekā šī... Un viņi informāciju saņēma pirms vakardienas Electra izliktā plāna. Man nekas neatliek, kā 6:00 būt pie Maxima un tad jau redzēs, kādā Lukoil vai vēl kur katram labpatiksies izvēlēties starta pozīciju. Uzvilkos no jaunā priekšlikuma par veikalu X...

Bet šis jaunais priekšlikums radās tikai un vienīgi neparedzētu apstākļu - ceļa remonta dēļ!

Ak Dievs, nu labi, piedāvājiet savus variantus, es tik vienkārši pateicu to vietu, jo tā ir daudz maz tuvāk Lukoilam, kur bija sarunāts tikties pāšā sākumā!!!

[user]55144|Electra|[/user]
[user]26014|Roma|[/user]Nu īstenībā es pat nezinu kā viņu atpazīt... viņu grūti nepamanīt... :D Vienkārši plats ceļš aiziet pa labi, uz stūra veikals, un aiz viņa arī iet veikals... nu tur uzreiz var redzēt, tā vieta kaut kā atšķirās! :)

Labajā pusē aiz tiltiņa!

25. Augusts 2006, 14:05

[user]379|Mizx|[/user]Ir kaut viens arguments par labu lai tiktos ne pie Maxima, kas bija pats pirmais priekšlikums un neviens neiebilda? Tūlīt izrādīsies, ka arī pie Pasvilys kaut kādu iemeslu dēļ nevarēsim tikties, tie, kas šo forumu regulāri nelasa ir informēti par mazliet citu kārtību nekā šī... Un viņi informāciju saņēma pirms vakardienas Electra izliktā plāna. Man nekas neatliek, kā 6:00 būt pie Maxima un tad jau redzēs, kādā Lukoil vai vēl kur katram labpatiksies izvēlēties starta pozīciju. Uzvilkos no jaunā priekšlikuma par veikalu X...

Un ja reiz tu uzņēmies galvenā organizatorta un koordinātora lomu, tad lūdzu arī noinformē šos "neinformētos" kolēģus!

25. Augusts 2006, 14:05

[user]26014|Roma|[/user]
[user]55144|Electra|[/user]

Labajā pusē aiz tiltiņa!

O, nu jau vismaz kāds orientieris!

25. Augusts 2006, 14:06

Priekšlikums par Lukoil tikai pieņemts, jo daudzi brauc no Pļavniekiem un Lukoil ir pa ceļam, savukārt Maxima ir līkums (Kupsis atbrauc līdz Pļavniekiem no pārdaugavas un tad svinīgi brauc atpakaļ). Savukārt katrs, kas jebkad ir braucis cauri Ķekavai zin ka centrā (uzreiz aiz tilta labajā pusē) ir veikals ar stāvlaukumu, kuru tiešām var labi redzēt.

Pamatdoma ir tikties ārpus Rīgas, lai katrs var izvēlēties sev izdevīgu izkļūšanu no Rīgas.

25. Augusts 2006, 14:13

Maxima ir zem Salu tilta uz Bauskas ceļa, kur tur Pļavnieki??? Es nesaprotu, pieteicos par organizatoru, minu konkrētas vietas un laikus, bet visi bārsta savas idejas un klausās cits uz citu. Sorry, tiešām atkal uzvilkos par to jauno ideju tikties citur. Ja organizētu cits, es tupētu un turētu muti, ja tikšanās būtu Bolderājā, tad bez iebildumiem brauktu uz Bolderāju vai argumentēti lūgtu atļauju man vienam pievienoties / noķert pārējos citā vietā pa ceļam, nevis mēģinātu pierādīt, ka kaut kādu iemeslu dēļ tikšanās Juglā būtu prātīgāka. Vēlreiz sorry, bet saorganizēt tādiem, kas neieklausās... Tūlīt atradīsies vēl kāds, kurš nav pamanījis, kas un kā mums "ieplānots" tajā galā...

25. Augusts 2006, 14:15

PIEKRITĪŠU JEBKURAM PIEDĀVĀJUMAM. TAI SKAITĀ BRAUKŠANA CAUR BAUSKU.
VARAM TIKTIES ARĪ MAKSIMĀ.
Tēma slēgta