Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Jaunais gads - Madonā!!!

01. Janvāris 2005, 19:24

jums ar liels paldies ,ka atbraucāt.Un pasākuma izdošanā ir artava,kuru Jūs katrs ielikāt.
gaidīšu atkal Jūs ciemos. :)

Jaunais gads - Madonā!!!

02. Janvāris 2005, 15:01

neviltots paldies HENIM!!...sitaa jauno gadu savaa muuzaa neesmu sagaidiijis ....un veel maajaas braucot ..kaaapostus iedod...pilniigaaa laime!!veelreiz paldies!!

Jaunais gads - Madonā!!!

02. Janvāris 2005, 15:06

Man prieks ,ka Tev patika.Tu un visi pāreji tagad zinat ,kur es mītu.
Tākā ja kas mašinā iekšā ,padzelzi un aidā šur pie manis.
Gaidīšu katru no Jums un visus kopā. :)

Jaunais gads - Madonā!!!

02. Janvāris 2005, 15:09

LIELS paldies Henim par uzdrikstesanos un varesanu visu saorganizet. Bija interesanti redzet un dzirdet par Cesvaines pili un parejiem kulturvesturiskajiem objektiem (Lido :P ) Madonas apkartne. Un protams Briezkalns - labakais veids ka sagaidit JG!

mipe&lindonis

Jaunais gads - Madonā!!!

02. Janvāris 2005, 15:11

Paldies Mipe par labajiem vārdiem.
Tu arī laipni gaidīts .Un ja kas neaizmirsti,ka Tev dāvanu karte jaliek lietā.Un Lidonim jau kombiznons darba kārtībā. :D

Jaunais gads - Madonā!!!

02. Janvāris 2005, 15:23

:D

Jaunais gads - Madonā!!!

02. Janvāris 2005, 21:02

Es jau teicu vienreiz, bet atkartoshu velreiz!

PALDIES Henim par perfektu un izplanotu organizaciju un atbalstu!!! Mes saprotam, ka musu deelj Tu ziedoji savu laiku un ne tikai un zini, mes esam un busim Tev pateiciigi un nepaliksim Tev paradaa!

ir ljoti patikami, ka muusu rindas ir cilveks, uz kuru var paljauties un kuram var droshi uzticeeties....kuram vienmeer buus laiks un padoms prieksh MB kluba biedriem!!!

MUMS ir prieks, ka Tu esi ar mums! :)

Jaunais gads - Madonā!!!

02. Janvāris 2005, 21:04

Nu Zigi, liekas ka Tu pārāk baigi zagnul....Ar to tekstu.

Jaunais gads - Madonā!!!

02. Janvāris 2005, 21:05

nekads zagnul, vismaz tas ir manas domas.........

Jaunais gads - Madonā!!!

02. Janvāris 2005, 21:16

[user]2|SuperZigs|[/user]Es jau teicu vienreiz, bet atkartoshu velreiz!

PALDIES Henim par perfektu un izplanotu organizaciju un atbalstu!!! Mes saprotam, ka musu deelj Tu ziedoji savu laiku un ne tikai un zini, mes esam un busim Tev pateiciigi un nepaliksim Tev paradaa!

ir ljoti patikami, ka muusu rindas ir cilveks, uz kuru var paljauties un kuram var droshi uzticeeties....kuram vienmeer buus laiks un padoms prieksh MB kluba biedriem!!!

MUMS ir prieks, ka Tu esi ar mums! :)

:iagree:
Tēma slēgta