Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Futbols

13. Augusts 2004, 13:08

:woohoo: :girl: :woohoo:
es, tāpat kā noteikti visi citi, ļoti priecājos :)

Futbols

13. Augusts 2004, 13:22

Struntīgi ar to bumbošanu, mani viltus Saabisti pusprofesionali netiek, arī Kapteinis ir reisā, naf kas spele no manas puses! :( Sanak tik Jūs, sava sulā!!! :(

Futbols

13. Augusts 2004, 13:29

Īstenībā taisnība jau ir, piektdiena naf ta labaka diena, lielaka daļa kaut kur migrē prom......:(

Futbols

13. Augusts 2004, 13:30

Ploha....Laiks a shkjiet ka nebus no tiem labaakajiem, tak shto liekas, ka shodien bumboshana varetu arii izpalikt. Liekas, ka no mums jau arii daudz brauceeju nebuus - Kupsiitim djevchatnjiks, Kristaps prom....

Futbols

13. Augusts 2004, 13:33

bet tas jau netraucē vakarā kaut ko padarīt

Futbols

13. Augusts 2004, 13:34

Bet runa pashlaik iet par fully. Tas ka vakaraa kaukas jaadara ir vairaak kaa skaidrs.

Futbols

13. Augusts 2004, 13:38

nē nu kaut cik jau salasīsamies......var kaut vai 3 pret 3 spēlēt!

Futbols

13. Augusts 2004, 13:48

Skaidrs ir viens, ka 80% Zviedru ir tam vecumam pari, kad gribas pa futbollu laukumu skraidīt ( Mes tomer esam citā vecuma grupa) Es tik tads, ar sveicienu! :) A parejiem 20 % ir pietiekosi daudz ko darīt arī bez futbolla, un Lilaste tomer rulle ka tuss, un tas arī galvenokart vieno tautu. :) Un tas nozīmē ka vairākumam otrai sporta dienai naf varēšanas! :( nu problēma man ir skaidra, tik naf skaidrs ko darīt tālāk?

Futbols

13. Augusts 2004, 13:49

cik tad tagad sanāk?
SuperZigs, elSprogo, mipe? skeram būs? kurš vēl?

Futbols

13. Augusts 2004, 13:59

Vajadzēs drīzak Lilastē spelet dubulto volejbollu, smilsu laukuma "spelet prateji" bet tur dziļak meziņā, stigā, spelet neprateji, tad es, un vell dazi "sliktspeletaji" varetu piedalīties tajā!! :)
Tēma slēgta