Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
23. Septembris 2005, 16:55
[user]16948|Arturinho|[/user]Vinsh jau Tev braucams bus rit? :whistle:
Braucams jā, bet bez salona un bez apskates... Izrādās, ka mums likumos ir piedomāts par to, lai auto bez apskates var aizvest un to nokārtot, bet tikai uz fiziski tuvāko apskates staciju, nevis tuvāko tobrīd strādājošo. Attiecīgi nāksies riskēt un šķērsot LV bez šī svarīgā papīriņa, jo varu to dabūt braucienam uz apskates staciju Madonā, kura sestdienā nestrādā, bet uz strādājošu Rīgā nevaru... Un izrauties darbadienā ir izrauties darbadienā, domāju, ka ir, kas par šādu ekstru pat sapņot nevar... Tā kā kārtējo reizi likumi mums sagatavoti domājot ar pareizo galu un neveiksmes gadījumā (CP patruļa...) viņi izrādīsies pietiekami saprotoši un nemēģinās no manis iekasēt sodu pēc pilnas programmas, vēl jo vairāk, ja auto ir tehniskā kārtībā un kopš pēdējās apskates nobraukti varbūt 1000 km...
23. Septembris 2005, 17:49
Jā, pie Olypmijas no rīta mums pievienosies vēl viena w124 kupeja!
23. Septembris 2005, 17:50
Un ... ko tur īsti līdzi paikojamu vaig ņemt (tb cepamas desas vai savas maizītes) ? Pikniks būs vai varbūt kopīgas pusdienas kādā krogā/kafejnīcā/bistro ?
23. Septembris 2005, 17:51
Es laikam pa taisno uz Alfu jo pa celam kankars jaapanem :whistle:
23. Septembris 2005, 17:53
Nu ar to rijamo es vēl nemāku pateikt, jo nav zināms kāds laiks būs rīt... ja pietiekami silts var var izdomāt uztaisīt pasēdēšanu brīvā dabā... bet ja būs nomācies un augsts tad būtu prātīgākl kautkur paēst iekštelpās...
.gif)
Man jau interesē jūsu domas jo vienam visu izplānot nav tik viegli...
23. Septembris 2005, 17:54
[user]10048|wiso|[/user]Es laikam pa taisno uz Alfu jo pa celam kankars jaapanem :whistle:
Nu nekas tāpat tiksimies Alfa...
23. Septembris 2005, 17:55
[user]630|Holokous|[/user]Nu ar to rijamo es vēl nemāku pateikt, jo nav zināms kāds laiks būs rīt... ja pietiekami silts var var izdomāt uztaisīt pasēdēšanu brīvā dabā... bet ja būs nomācies un augsts tad būtu prātīgākl kautkur paēst iekštelpās...
.gif)
.gif)
tu izdomaaji riikot shaadu pasakumu, tad arii domaa visu pats :evil:
da nee.. vispaar es domaaju ka riit visu pie Alfas sarunaasim, paskatiisimies kaads laix buus utt..
23. Septembris 2005, 17:55
Nu! Nopidarasiiji savu auto?
23. Septembris 2005, 17:58
[user]10048|wiso|[/user]Nu! Nopidarasiiji savu auto?
:?
23. Septembris 2005, 17:58
[user]45735|milzis321|[/user]
[user]630|Holokous|[/user]Nu ar to rijamo es vēl nemāku pateikt, jo nav zināms kāds laiks būs rīt... ja pietiekami silts var var izdomāt uztaisīt pasēdēšanu brīvā dabā... bet ja būs nomācies un augsts tad būtu prātīgākl kautkur paēst iekštelpās...
.gif)
.gif)
tu izdomaaji riikot shaadu pasakumu, tad arii domaa visu pats :evil:
da nee.. vispaar es domaaju ka riit visu pie Alfas sarunaasim, paskatiisimies kaads laix buus utt..
TU man skaties... :evil:
es ar domāju ka rīt pie ALfas visu precīzāk norunāsim...