Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 21:48

Zigi, tu mani biedē :|

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 21:50

mkay, me off uz kādu stundu.....jāpaskatās kāds svaigs filmucis....un jāatcerās ar plato smaidu, kā elSpiegs bļāva "au, au, au!" 8D

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 21:52

Whatever turns you on! :P

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 21:52

Fresse.....! :P

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 21:53

muahahahahha :D

Zigis pa vakariem turpmak uzbudinaasies uzliekot iemiiljoto kaseti "Skanjas no elSprogo peintbola speeles laikaa" :D

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 22:11

nu gan pierakstījuši :) mans gods godam visu pa diagonāli izlasīja. ;) Un tagad jāsadod tam, kas aiz kājas neizvilka skeram no gultas un neaizvilka uz paintball laukumu pašaudīties. :evil: Rezultātā mana istaba un kompīts tika okupēti uz visu dienu un tika skatīti visādi šmatriksi, svati un sazin vēl kas... :x un me dzīta ārā no pašas istabas... :x

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 22:20

Didi, kapeec aiz kaajas no gultas neizvilki Mareku? 8)

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 22:40

[user]387|elSprogo|[/user]Didi, kapeec aiz kaajas no gultas neizvilki Mareku? 8)

:? tas bij jādara tev! 8D ;) es jau neko, es bij jūriņā un ķēru pēdējos saules stariņus,atnākt mājās un secināt, ka kompīts (mans dārgais kompīts!!) aizņemts, gultiņš ar :( :cry:

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 22:40

[user]387|elSprogo|[/user]Didi, kapeec aiz kaajas no gultas neizvilki Mareku? 8)

:? tas bij jādara tev! 8D ;) es jau neko, es bij jūriņā un ķēru pēdējos saules stariņus,atnākt mājās un secināt, ka kompīts (mans dārgais kompīts!!) aizņemts, gultiņš ar :( :cry:

MB & BMW peintbols

06. Septembris 2004, 08:11

lindonis laikam cītīgi lasa šeit pierakstīto infu un neredz, ka priv.ziņa pienākusi... ;) :P
Tēma slēgta