Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
12. Septembris 2004, 13:56
[user]2|SuperZigs|[/user]mēs vēl Tevi neesam pat sejā redzējuši, kur nu vēl vaļā tikt....... :cry:

8D
Domaa, ka vajag arii redzeet?
12. Septembris 2004, 14:46
par sliktu nenāktu...

Pie reizes pajautātu Tev tad, kāpēc Tu bez avatara (foruma bildītes) tusējies??? :evil:
12. Septembris 2004, 18:34
Sveiki laudis!
Es rit laizu prom,busu atpakal ap 17.09. Atgriezoties noteikti Jus busiet sarunajusi tik daudz,ka es nespesu visu izlasit.

Tapec loti ludzu par butiskajiem jautajumiem informet mani privataa.Busu loti pateicigs,ja kas pierakstiet mani vienu.Attalums man nespele lomu.laapratak man patikti C200 variants.Domaju ,ka jaizkust nav ko ka piepem pie Rigas sedet.Visu labu.
12. Septembris 2004, 18:48
Nu, tās Smilgas jau ar neesot slikts variants. Ja cītīgi meklē, šajā forumā var atrast topiku, kur iet runa par Krievijas MBistu/revidentu ceļojumu uz Latviju, kurā attiecīgi var atrast linkus uz avotiem, kur doti apraksti par to, ko viņi šeit sadarijās, kur attiecīgi var atrast komentārus par Smilgām, kur viņi esot uzturēsjušies, un, cik atceros, tad viņiem tur tīri labi paticies. Smuks teikums sanāca.
12. Septembris 2004, 19:38
Es vinju kaut kaa nevaru ielikt - raxta visu laiku, ka pa lielu
12. Septembris 2004, 19:53
C200 - nu tad samazini
12. Septembris 2004, 23:42
[user]387|elSprogo|[/user]C200 - nu tad samazini
.gif)
Laba doma - kaapeec es neiedomaajos?

!! Es meeginaaju, bet jaasamazinaa taa, ka buus redzama mana acs un viss
13. Septembris 2004, 07:27
C200 - nesamazini vietu, ko veltiit bildei, bet bildi pashu. 8) Saprotams, ka tu laikam Paintaa Attributes mainiit gribi, atteela rezoluucijas vietaa ieraxtot 100 un 100, bet vajag vinju samazinaat, ko dara bish citur un samazinot pa % novis pixeljiem.
13. Septembris 2004, 10:30
[user]387|elSprogo|[/user]C200 - nesamazini vietu, ko veltiit bildei, bet bildi pashu. 8) Saprotams, ka tu laikam Paintaa Attributes mainiit gribi, atteela rezoluucijas vietaa ieraxtot 100 un 100, bet vajag vinju samazinaat, ko dara bish citur un samazinot pa % novis pixeljiem.
apgaismo mani - kaa to dara?
13. Septembris 2004, 10:56
tātad, tagad jau 95 % skaidrs, ka pirts būs
www.smilgas.lv, uz visu laiku tas mums visiem maksās Ls 90, bet ja būsim daudz, tad nebūs nemaz tik traki! No deguna bus aptuveni 4 Ls par galdu ar ēdieniem....
MB-Club draudzīgās firmas "Taxi Radio Plus" atbalsts arī būs!