Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Lietuvas C123 kluba salidojums 2006

24. Augusts 2006, 15:49

Viss, Henis pateica kur viņam ir ērti, tur arī tiksimies ar tiem, kuri kaut kādu iemeslu dēļ nebrauks kolonnā!!!

24. Augusts 2006, 15:50

[user]1123|OZOLS|LV ZĪME[/user]JA MAŠĪNAI NAV ZILIE NUMMURI (JAUNIE), TAD OBLIGĀTA IR "LV" ZĪME MAŠĪNAS AIZMUGURĒ. (UZ ROBEŽAS TĀ MAKSĀ 5LS)

OBLIGĀTAS PASES!!!!!
IELIECIET JAU ŠODIEN MAŠĪNĀS :D :D :D

Un tad pēkšņi brauciet ar citu mašīnu! :D
Aaa, es negribu līmēt to sū... uz sava auto! Viņu aiz robežas varēs noplēst?! :?

[user]1123|OZOLS|LV ZĪME[/user]JA MAŠĪNAI NAV ZILIE NUMMURI (JAUNIE), TAD OBLIGĀTA IR "LV" ZĪME MAŠĪNAS AIZMUGURĒ. (UZ ROBEŽAS TĀ MAKSĀ 5LS)

OBLIGĀTAS PASES!!!!!
IELIECIET JAU ŠODIEN MAŠĪNĀS :D :D :D

Кто забудет - продам по дружбе за 4! :D

[user]26014|Roma|[/user]Viss, Henis pateica kur viņam ir ērti, tur arī tiksimies ar tiem, kuri kaut kādu iemeslu dēļ nebrauks kolonnā!!!

Es tavainojos varbūt izskanēja cenzoriski,bet es lapprāt brauktu uz D-pili un tad talāk bez Rīgas.

24. Augusts 2006, 15:53

Viss OK, Heni, tā arī domāts. Piestāsim! Jo uz Rīgu vai vispār līkumus mest nav jēgas, taisnība.

Par LV -- arī varu padalīties. Domāju, ka var pielīmēt arī ar košļeni un pēc robežas noplēst -- es arī ar tādu braukāt netaisos...

24. Augusts 2006, 15:53

[user]4054|Henis|[/user]
[user]26014|Roma|[/user]Viss, Henis pateica kur viņam ir ērti, tur arī tiksimies ar tiem, kuri kaut kādu iemeslu dēļ nebrauks kolonnā!!!

Es tavainojos varbūt izskanēja cenzoriski,bet es lapprāt brauktu uz D-pili un tad talāk bez Rīgas.

Nē nē, viss taču OK! Es laikam nedaudz nepareizi izteicos! Sorry! Es nopietni, normāli to pateicu! Vismaz ir noteikta vieta, KUR!!! Vienkārši visi bremzē, a tā, Tu pirmais pateici, vot tur arī tiksimies!!!

24. Augusts 2006, 15:56

Apkopojot visu!

BRAUCĒJI:
1. milzis321
2. MBcoupe
3. Annushka
4. OZOLS
5. OZOLA
6. Serjoga + 1 līdzbraucējs
7. Denis + 3 līdzbraucēji
8. Roma
9. Holokous
10. Mizx
11. NormundsG + 1 līdzbraucējs
12. Mareks + sieva
13. mipe
14. Electra
15. GenSek
16. Spiegs
17. Henis
18. Valdis + sieva
25 cilvēki!!!

AUTO:
1. Mbcoupe: Mbcoupe, Annushka, OZOLS, OZOLA
2. Denis: Denis un 3 līdzbraucēji
3. GenSek: GenSek, Spiegs, Valdis, Valda sieva
4. mipe: mipe, Electra
5. Mizx: Mizx
6. Serjoga: Serjoga, 1 līdzbraucējs
7. Henis: Henis
8. Roma: Roma, milzis321, Holo
9. NormundsG: NormundsG, 1 līdzbraucējs

MARŠRUTS:
RĪGA - ĶEKAVAS LUKOILS - VECUMNIEKI - SKAISTKALNE - ROBEŽA - BIRŽI - VABALNINKAI - PANEVĒZIS - UTENA - VIĻŅA

TIKŠANĀS VIETAS:
Braucēji no Rīgas apkārtnes tiekas pl. 6:20 Lukoil pie apvedceļa apļa aiz Ķekavas! Naiva cerība, ka no turienes izbrauksim pl. 6:30, bet vismaz plānosim! Lūdzu rīta kafijas sev organizēt pirms tam!
Braucēji, kas nav no Rīgas (Jelgava, Bauska, Madona, Cēsis) ir laipni gaidīti pievienoties mums jebkurā vietā kur pašiem ērtāk.

PASĀKUMA NORISE (aptuveni plānotais):
Sestdien:
6:20 - izbraucam no Ķekavas Lukoil
tie, kas vēlas, pa ceļa, Viļņas tuvumā, mazgā mašīnas, pārējie dzer otro rīta kafiju
12:00 – iebraucam Viļņā, parkojamies Forum palace stāvlaukumā, ejam uz vecpilsētu skatīties retro auto
14:00 – atgriežamies Forum palace kafeinīcā, tiekamies ar lietuviešiem
tālākā pasākuma programma ir atkarīgā no lietuviešiem, kuriem kā zināms, noteikta plāna nav. Cik zināms – pēc kopīgas pasēdēšanas Forum palace notiks kolonnas brauciens pa Viļņas ielām, tālāk bildēšanās pie oficiālā MB pārstāvja, un tad braukšana uz kempinga vietu.

PĀRTIKA:
Katrs ņem pats priekš sevis. Vakaram kempingā katrs ņem groziņu, ko likt kopējam galdam ar lietuviešiem, apmēram to pašu, ko ņemam paši braucot uz brīvdabas tusiņu. Ir zināms, ka būs gaļas cepšanas iespēja.
NEKĀDAS KOPĪGAS IEPIRKŠANĀS NE LATVIJĀ, NE LIETUVĀ NEBŪS!!!

NAKŠŅOŠANA:
Ceru ka tiem, kas pieteicās uzreiz uz vietu mājiņā (Kantainie, Roma, GenSek, Electra, Mipe), vietas būs nodrošinātas. Pārējiem – lūdzu līdz teltis! Izmaksas – 50 liti vieta mājiņā, 25 liti – telts vieta. Cenas norādītas vienai personai.

DĀVANA:
Dāvinam lietuviešiem T-kreklus. Ja reiz mēs uz tiem nevaram nopelnīt nekādu naudu, tad vismaz neizdosim no kluba kases citu. Mizx – tas paliek tavai organizācijai, jo visi krekli pie tevis.

NEAIZMIRSTAM PASES!!!
LV UZLĪMES UZ AUTO (ja nav jaunais numurs)!!!

Mans telefons: 29299592 (ātrāk par 5:30 sestdienas rītā nezvanīt!!! :evil: )

Gribētos teikt ka iebildumi uzklausīti netiks!!! :D

24. Augusts 2006, 16:00

Микус и Хенис одни в дороге скучать будут. Надо их уплотнить... А то по себе знаю: 300 км в одиночку тяжко.

24. Augusts 2006, 16:02

[user]4054|Henis|[/user]Ja Jūs gadījumā vienojaties ,tad padodas man ziņu labi?Mans lūgums būtu,ja jūs varētu piestāt iedzert kafiju Lukoilā pie Ukmerge,uz Peņevežus-Viļņa ceļa) un pateikt cikos jūs tu būsiet.Vienojaties taču un beidza te ņemties.

PIEKRĪTU
TUR MĒS VARĒTU BŪT AP 9.00

24. Augusts 2006, 16:05

Viss ir forši! Man patīk... :whistle: :)
Tēma slēgta