Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Jaunais Gads

30. Decembris 2005, 14:46

Tā kā nekāda īpašā pasākumu programma Madonā nav paredzēta (izņemot tusiņu uz kalna) un Ievish ir brīva tikai ap plkst.15, tad ir plāns izbraukt ne ātrāk kā plkst.15.

Jaunais Gads

30. Decembris 2005, 17:15

Nu tad lai jums forshi sagaidaas mistikas pilnais 2006 un galvenais lai visa gada garumaa tiktu dziivots vienaa vieniigaa mieraa :)

Priekaa...

:drink:

Jaunais Gads

30. Decembris 2005, 18:59

Nu nezinu vai 15:00 būtu labi... Pa tumsu braukt nav interesanti! :?

Jaunais Gads

30. Decembris 2005, 19:46

[user]26014|Roma|[/user]Nu nezinu vai 15:00 būtu labi... Pa tumsu braukt nav interesanti! :?

Beidz normāli... nebūs ko darit tik ātri tur... ;) tās ir manas domas... 8) principā es tik ap to laiku atbrīvošos... :P

Jaunais Gads

30. Decembris 2005, 20:12

Aij... nu jau sāk palikt neinteresanti! Pat zūd velme braukt! Jātusē taču ilgāk... a tā aizbrauksi uz vakara pusi, pa nakti patusēsi un atkal mājās...

Jaunais Gads

30. Decembris 2005, 21:18

nu sanāk tā:
15:00 izbraucam. Ap 18:00 esam tur. Labākajā gadījumā. Vēl vajag pa kalnu pavālēt.Laika nepietiek ne kam :(
Vajag ātrāk braukt

Jaunais Gads

30. Decembris 2005, 22:29

Es saku, ko mēs tur pa nakti slēposim? Vajag normāli no rīta izbraukt, uz kalna patusēt, un tad vakarā var piedzerties un sagaidīt Jauno gadu! :)

Jaunais Gads

31. Decembris 2005, 04:34

Ok es Jus apsveicu visus ar Jauno gadu, panjemiet lidzi zabakus laivu utt, jo araa liist lietus jau 3 stundu peec kartas :lol: 8)

Jaunais Gads

31. Decembris 2005, 11:26

[user]540|RICHY|[/user]ko darīt meš atradīsim,bet vot nebūs ko tur tik vēlu darīt.tas gan ir fakts.Ir tād alieta,ka pirmais cipars bija 11:00 un daži jau to piefiksēja.Tad tika izmainīts viena cilvēka dēļ.Kaut kas neiet kopā.Vsai komandai jāgaida uz vienu

Tas bija tikai mans sākotnējais priekšlikums, tā kā nebija nekādu komentāru, tad sapratu, ka visiem ir pilnīgi vienalga, cikos izbraukt...
Tā kā daudz kas noskaidrojās tikai vakar un runājot ar cilvēkiem pa telefonu, tad arī tika nolemts braukt vēlāk.
1.5 mēnesi varēja diskutēt par pasākuma plānu - bija KLUSUMS :!
Nevienā brīdī nebija doma, ka brauksim uz kalnu pa dienu un vakarā visi piedzersies viesnīcā...
Ja kāds ir palaidis garām - pasākuma būtība - Jaunā Gada sagaidīšana uz kalna Madonā.

Jaunais Gads

31. Decembris 2005, 11:33

Tūlīt visi sastrīdēsies un neviens nekur nebrauks! :D Viss kartībā, kuri grib, lai brauc ātrāk, kuri nevar - vēlāk! Kāda starpība... Galvenais jau kopā sagaidīt Jauno Gadu! 8)
Tēma slēgta