Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 21:26

fuck! 18.datumā ZB tak kaut kāds mega pasākums bija...... :cry:

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 21:27

šovinists pareizi rakstās zaķīt, nevis šovenists :D

vispaar jau es domaaju par mums visiem. bez manis tachu pasaakums nav izdevies, kas tad to nezin? :D :D :D

un pasham tev fui! nav ko nepieklajigi eest, kameer citi vairs neatceras ko pasuuutiijushi un spraagst badaa.

AAA. Starp citu! es biju uz paintbolu uzvilcis pavisam vecaas botes un eedot taas nepaarvilku, jo zekjes neatradu. Vai tiesham neviens nejuta to drausmiigo dvingu pie galda no vinjaam? es pats gandriiz galus atdevu :D :D :D

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 21:28

Vai arii visi ir ljoti pieklajigi un to nesaka :whistle: :D

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 21:29

Otrs variants. Tikai es to tev nesaku.

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 21:29

[user]

Vai tiesham neviens nejuta to drausmiigo dvingu pie galda no vinjaam? es pats gandriiz galus atdevu :D :D :D

ak tad tāpēc elSpogo visu laiku rauca uzacis un degunu šņauca

vai arī

tieši tāpēc mēs dabūjām 10 STUNDAS gaidīt uz tām picām!!!!! Iepriekšēja oficiante gan jau bija no smārda aiz stūra pakritusi un atrubījusies!

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 21:30

VAAIIIII paldies Tev sauliit :D

vispaar jau atvainojos ja kaadam tas bija jaaosta. vispar tie ir vieniigie apavi kas tik shausmigi smird, deelj vinju nekvalitivitaates. ar manam kajam viss ir kaartiibaa.

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 21:31

hmm. vispar es tagad nesaprotu kapec es teicu to fraazi "ar manaam kaajaam viss ir kaartiibaa".

any ideas? :D

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 21:31

Jā jā, tā jau ir. kā var tādas krosenes vispār ražot? Nu vājprāts kautkāds! :P

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 21:32

Klau, tu tās botes esi jau novilcis vai vēl arvien apdullis sēd un raksti, ko pēc tam mistiski pats komentē 8D :D

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 21:33

hvz. pasutiju ruupniicaa "sarkanais kvadraats". speciaalais izlaidums ar nosaukumu "BAISAA DVINGA"
Tēma slēgta