Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Ierosinājumi MBClub pasākumiem

25. Septembris 2007, 20:45

rums, yo... :D

25. Septembris 2007, 20:50

...nu tak nav jau jaadzer!!!...es juusu vietaa !!!....galvenais parezs tusinshyomayo..yo!!!

25. Septembris 2007, 20:53

es pagājušoreizi NE GRAMA !!!! ;)

25. Septembris 2007, 20:55

[user]2|SZ|[/user]es pagājušoreizi NE GRAMA !!!! ;)

fuj Zigi, yo

26. Septembris 2007, 15:42

Paintball ir 2 nelaimes:
1) Svīst ciest maskas. Vai nu viņi kaut kādus lētos modeļus vai ko citune tā dara, bet pēc pārdesmit min maska nemitīgi aizsviīst un tizli spēlēt.
2) viņi ļoti spiež uz to lai tu izšauj max daudz bumbiņas tb pērc jaunas. Vismaz man neliekas baisi aizraujoši, ka visi pielādē pilnu aptveri un tad tik aiziet ložmetēju cīņas, kurš vairāk izšauj ;)
citādi sanāk tā - sadalās, ieiet iekšā, sāk šaudīties - satupjās un tad pēc kāda brīža tie kas aktīvi skraida ir apšauti, visiem jau kādi 30% lodīšu vairs nav un drīz tik ej tik pērc atkal.

ja reiz visiem ir mašīnas, tad kamdēļ netaisīt ko līdzīgu auto orientieng vai ko tādu līdzīgu kā bija Avesol rallijs:
sabildē vietas piem Latgalē,
tev iedod nelielu aprakstu un bildi, kā aŗī pasaka laika limitu piem 6h - aizbrauc un nobildējies un tev par to katru vietu punkti, visas vietas paspēt apbraukt laika limitā nevari paspēt, tā kā domā kā optimālāk/labāk izbraukāt nu un vakarā kādu viesu namu/pirti.

mašīnas tak ir lai ar tām brauktu, nevis sabraukt uz kādu tikšanos un tikai viņas bildēt ;)

protams, neiet runa par kādu nebūt 4x4 ralliju vai tādu, ka pa meža ceļu jālauž merši, bet nu pa asvalta un grants ceļiem jau nekas traks nenotiks viņām, ja nu vienīgi kāds izdomās lidot virs 120 km/h un satiks zaļās vestītes.
Lielas benzīna izmaksas? nu par izklaidi ir jāmaksā, tāpat kā par forumcinemas, rumu vai ko tādu ;) bez tam mašīnā jau brauc vismaz 2 cilvēki (optimāli 3..4).

bez bildēšanas var izdomāt vel papildus jautrībai kā iegūt extra punktus - piem mums pasākuābija par bildēm traktorā vai nopirktu vietējās krutkas pudeli, bildes uz robežstabiem utt

26. Septembris 2007, 16:08

[user]2|SZ|[/user]es pagājušoreizi NE GRAMA !!!! ;)

sāls un citrona... tikai tīru tekilu :evil: :D

26. Septembris 2007, 16:27

[user]196260|gintsp|[/user]
ja reiz visiem ir mašīnas, tad kamdēļ netaisīt ko līdzīgu auto orientieng vai ko tādu līdzīgu kā bija Avesol rallijs:
sabildē vietas piem Latgalē,
tev iedod nelielu aprakstu un bildi, kā aŗī pasaka laika limitu piem 6h - aizbrauc un nobildējies un tev par to katru vietu punkti, visas vietas paspēt apbraukt laika limitā nevari paspēt, tā kā domā kā optimālāk/labāk izbraukāt nu un vakarā kādu viesu namu/pirti.

Gint - uz priekšu! :)
Šī gada jubilejā tika uztaisīts auto orientēšanās pasākums - cilvēkiem patika (šis bija 1., ko paši organizējām).
Interesanti 2 pasākumi bija Audi kluba rīkotie - QUEST.
Tāpat Volvo klubs bieži taisa līdzīgus pasākumus (vienā esmu piedalījies).
Galvenā problēma - šādu pasākumu uztaisīt prasa diezgan laiku, lai visu pareizi un kārtīgi izdomātu, uztaisītu bildes, izbraukātu maršrutu utt...
Ja esi gatavs tādu rīkot šādu pasākumu - malacis :)
Tēma slēgta