Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 25 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Autors Ziņojums
 Tēma: Dragreisa sezonu 25.04. atklās Battery Drag Meeting 2010!
AtbildeAtbilde saņemta: 17. Marts 2010, 22:07 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Oktobris 2005, 14:58
Atbildes: 2079
Atrašanās vietas: Jūrmala
Mašīna: Trīs burtu brīnumu
Citēt:
17 March 2010 22:06:23 Amakatanav rakstīja:
mēs ar viku varētu sacensties ,kam ātrāk 250d :shura:

Nemiet ari mani barinā tad

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Marts 2010, 22:19 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Marts 2010, 23:57
Atbildes: 4007
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes

Citēt:
17 March 2010 21:59:19 AS rakstīja:
Citēt:
17 March 2010 21:47:08 Papis rakstīja:
Citēt:
17 March 2010 21:19:31 AS rakstīja:
[quote]
17 March 2010 21:15:05 Papis rakstīja:
Vai tik te kāds mazlietiņ nav devis vaļu iedomībai? :mhihi:

kur tad iedomība? :D Blīves jau nav grūti atrast, tik kur lai to blīvi sēdina? :D

Nu nu! Tai Blīvei ir liela nozīme - pārbaudīts :) Tā pat ko dod blīve bez ratiem? Un ko dod labs dragsters bez labas blīves. Karoč skaidrs! Blīves mums ir, bet Rati, jeb vāģis NAV.

Skaidrs, ka ir, kāda jēga maksāt naudu un līst uz strīpas, ja nemāki braukt? Lai gan ir tādi redzēti(nesaku, ka esmu profs) vnk pēc pieredzes :)
[/quote]
Nu kā saka mana Ome, Es uzsveru Mana Ome, kura nebrauc ar MB :D : "Mākošs neviens nav piedzimis!" Doma tāda, ka jebkura piedalīšanās mačos, veido un papildina pieredzi, nevis tie, kas tikai gudri runā, bet dzīvē to vien tikai darījuši, kā noskatījušies no malas un gudri d...uši. Māk vai nemāk braukt, bet ja ir interese tad ir jābpiedalās.
Nevis Es jau neesmu nekads profs
Citiem noteikti ir spēcīgāki auto
Tur Man tā pat ne uz ko necerēt.
Karoče pēc savas pieredzes, piedalījos Ledus Gonkās, visi spicie kakli bija sabraukuši, manā klasē vien bija 30 mašinas, beigās paliku 4. Ar rezultātu biju patiesi pārsteigts, kaut gan toreiz šķita, ka sūdīgi nobraucu.
Otrs gadījums. Bija reiz Man 323 E30 BMW, pēc skata nu nekāds. Es un Mans čoms zināja uz ko viņš ir spējigs. Čoms pierunāja mani, lai tīri sporta pēc Es izbraucu vietējā drag reisā! Man bija visi šie teksti, ko iepriekš minēju, tā pat pārliecība nu nekāda, pie kam atdzīšos - nobijies, kā diegs. Bet kad starta devējs man nolaida rociņas un skatos, ka Prelude strauji atpaliek - tās sajūtas bija neaprakstāmas un saslimu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Marts 2010, 22:26 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

Citēt:
17 March 2010 22:07:29 AS rakstīja:
Citēt:
17 March 2010 22:06:23 Amakatanav rakstīja:
mēs ar viku varētu sacensties ,kam ātrāk 250d :shura:

Nemiet ari mani barinā tad

tev jau 2x jaudīgāks :shura:

drags jau teorētiski fuflo ir, uz jaudas stenda un matemātiski aprēķinam pie cik abotoriem jāpārslēdzas un reakciju trenējam, vot sacensības, pa trasi, tas vairāk ir jāslīpē..

Pēdējo reizi laboja Amakatanav - 17. Marts 2010, 22:28, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Marts 2010, 22:32 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Oktobris 2005, 14:58
Atbildes: 2079
Atrašanās vietas: Jūrmala
Mašīna: Trīs burtu brīnumu
Citēt:
17 March 2010 22:19:42 Papis rakstīja:
Citēt:
17 March 2010 21:59:19 AS rakstīja:
Citēt:
17 March 2010 21:47:08 Papis rakstīja:
[quote]
17 March 2010 21:19:31 AS rakstīja:
[quote]
17 March 2010 21:15:05 Papis rakstīja:
Vai tik te kāds mazlietiņ nav devis vaļu iedomībai? :mhihi:

kur tad iedomība? :D Blīves jau nav grūti atrast, tik kur lai to blīvi sēdina? :D

Nu nu! Tai Blīvei ir liela nozīme - pārbaudīts :) Tā pat ko dod blīve bez ratiem? Un ko dod labs dragsters bez labas blīves. Karoč skaidrs! Blīves mums ir, bet Rati, jeb vāģis NAV.

Skaidrs, ka ir, kāda jēga maksāt naudu un līst uz strīpas, ja nemāki braukt? Lai gan ir tādi redzēti(nesaku, ka esmu profs) vnk pēc pieredzes :)
[/quote]
Nu kā saka mana Ome, Es uzsveru Mana Ome, kura nebrauc ar MB :D : "Mākošs neviens nav piedzimis!" Doma tāda, ka jebkura piedalīšanās mačos, veido un papildina pieredzi, nevis tie, kas tikai gudri runā, bet dzīvē to vien tikai darījuši, kā noskatījušies no malas un gudri d...uši. Māk vai nemāk braukt, bet ja ir interese tad ir jābpiedalās.
Nevis Es jau neesmu nekads profs
Citiem noteikti ir spēcīgāki auto
Tur Man tā pat ne uz ko necerēt.
Karoče pēc savas pieredzes, piedalījos Ledus Gonkās, visi spicie kakli bija sabraukuši, manā klasē vien bija 30 mašinas, beigās paliku 4. Ar rezultātu biju patiesi pārsteigts, kaut gan toreiz šķita, ka sūdīgi nobraucu.
Otrs gadījums. Bija reiz Man 323 E30 BMW, pēc skata nu nekāds. Es un Mans čoms zināja uz ko viņš ir spējigs. Čoms pierunāja mani, lai tīri sporta pēc Es izbraucu vietējā drag reisā! Man bija visi šie teksti, ko iepriekš minēju, tā pat pārliecība nu nekāda, pie kam atdzīšos - nobijies, kā diegs. Bet kad starta devējs man nolaida rociņas un skatos, ka Prelude strauji atpaliek - tās sajūtas bija neaprakstāmas un saslimu.
[/quote]

+1 tavam komentāram, ta4u par to nemācēšanu es biju domājis, piemēram skriet ar kaut kādu destroyeru vai lūciju ar 400 zs, cita runa ja ir kaut kāds BMW 2.5 vai MB ar 3.0 dzinēju ;)
Jāp, es saslimu ar to kopš bērna kājas, ta4u viss aizsākās M3 bembi, kad mētāju saules Babītē un plača, tas kaut kā piesaistījās un iedūrās sirdī, vēl līdz šim brīdim, tādēļ ik brīdi izmantoju iespēju uz sniega, lai gūtu baudu no sānslīdes, jo zinu, nāks vasara, netaisos mocīt dīzeli uz sausa ceļa.
Par to pieredzes iegūšanu, bet tikai tā jau arī var iemācīties kaut ko šai dzīvē, ejot un darot, bet par to pārliecību-nevar jau izbraukt tikai ar to, ka tev M6 un nu tu būsi pirmais finišā. Dzīves piemērs M6, pret slīpētu/vīlētu 328 e36, startā M6 arī visu izteica, kad vnk iespieda grīdā, spolēja un pa ceļu, kā puņķis mētājas, tad nevarēja uz shiftgeara pārslēgt robus un galu galā žurciņa finišēja pirmā :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Marts 2010, 22:47 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Marts 2010, 23:57
Atbildes: 4007
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes

Nu tā pat sākumā biju bez poņas, kad jāpāslēdzas, kas jādara, lai neizspolētu, lai paņemtu līganu startu? Lai neotur pa ilgu gāzi, līdz ierobežotājs izdara savu, bet beigu beigās tā lieta aizgāja, gan legāli, gan nelegāli, bet saprašana radās rīkojoties.
šobrīd, jā Man nav tāda autiņa, ar kuru varētu likt džekiem satrūkties, tāds neizsapņots sapnis ir par sīku UTI, kura no standarta ļoti tālu attālināta, bet tās jau ir ilūzijas. ehhhhh
čoms arī vīlē 4x4 A Vectru ar 2,0 turbo, bet viss apstājas pie finansēm.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 25 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012