Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Šašliks Lieldienās?

18. Marts 2008, 01:06

manis pēc varētu būt arī 5diena.
ja interesē manis piedāvātais variants tad īss apraxtiņš:
atrodas ~45km no Rīgas, 5 km aiz Raganas Valmieras virzienā. Kreisajā pusē ir tāds ezeriņš, kuru lielākā daļa nekad neievēro, pie tā arī ir. Ir grils, kurš savā dzīvē ir izcepis vismaz pāris tonnas gaļas, kā rezultātā izsaktās pēc kara veterānā, bet savas funkcijas vel tomēr pilda. Ir arī pirts un dīķis, bet tas šinī gadījumā nebūtu aktuāli, ja vien kāds nav vienlaicīgi arī nolēmis atvērt peldēšanās sezonu :) . Līdzi būtu nepieciešams paķert tikai kādu ogļu maisu, un ēdamo pēc izvēles. Kā arī kādu bumbu (ir aizdomas ka suns un laika apstākļi visas ir sabeiguši), ja prāts nesas uz sportiskām aktivitātēm. Nezinu cik ērti būtu spēlēt volejbolu, jo smiltis tomēr vel ir slapjas, bet ar streetball viss būtu ok.
Īsumā viss.

Šašliks Lieldienās?

18. Marts 2008, 08:01

es vienozīmīgi piekrītu un esmu gatavs ierasties ar savu ģimeni. protams ja mani ņemsiet savā barā. vieta arī ir laba. tuvu no manas dzīves vietas.

Šašliks Lieldienās?

18. Marts 2008, 09:11

Ņemsim, ja kādu ģimenes biedru liksim uz grilla :D
Moš uzrīkojam futbola turnīru? 8D

Šašliks Lieldienās?

18. Marts 2008, 09:15

Tātad- ko tauta saka par 5dienu vai 6dienu? :whistle:

Šašliks Lieldienās?

18. Marts 2008, 09:21

Man personigi liekas nav ko iesprinkt, varam riikot 7dien, jo lielakai daljai 1diena ir briiva,

Un liela dalja 6 dien svinesies gimenes loka, apciemos radus uttt,

A savukaart 7dien, mierigi lenu garu var aizbraukt pasedeet atpusties, un vel 1diena ir prieksha briiva,

:! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :!

Šašliks Lieldienās?

18. Marts 2008, 09:22

ko tad tur svinēt? Sarijies olas un brauc rīt šašlikus :D nav jau nekādi svētki :D

Šašliks Lieldienās?

18. Marts 2008, 09:42

[user]1447|MBex300|[/user]manis pēc varētu būt arī 5diena.
ja interesē manis piedāvātais variants tad īss apraxtiņš:
atrodas ~45km no Rīgas, 5 km aiz Raganas Valmieras virzienā. Kreisajā pusē ir tāds ezeriņš, kuru lielākā daļa nekad neievēro, pie tā arī ir. Ir grils, kurš savā dzīvē ir izcepis vismaz pāris tonnas gaļas, kā rezultātā izsaktās pēc kara veterānā, bet savas funkcijas vel tomēr pilda. Ir arī pirts un dīķis, bet tas šinī gadījumā nebūtu aktuāli, ja vien kāds nav vienlaicīgi arī nolēmis atvērt peldēšanās sezonu :) . Līdzi būtu nepieciešams paķert tikai kādu ogļu maisu, un ēdamo pēc izvēles. Kā arī kādu bumbu (ir aizdomas ka suns un laika apstākļi visas ir sabeiguši), ja prāts nesas uz sportiskām aktivitātēm. Nezinu cik ērti būtu spēlēt volejbolu, jo smiltis tomēr vel ir slapjas, bet ar streetball viss būtu ok.
Īsumā viss.

Zinu to vietu. Ir OK -- skats smuks!

Šašliks Lieldienās?

18. Marts 2008, 09:53

[user]14923|mb300sl|[/user]Man personigi liekas nav ko iesprinkt, varam riikot 7dien, jo lielakai daljai 1diena ir briiva,

A savukaart 7dien, mierigi lenu garu var aizbraukt pasedeet atpusties, un vel 1diena ir prieksha briiva,

Bet pašas Lieldienas,starpcitu,ir tieši svētdien...

Šašliks Lieldienās?

18. Marts 2008, 10:11

[user]194540|Juxila|[/user]
[user]14923|mb300sl|[/user]Man personigi liekas nav ko iesprinkt, varam riikot 7dien, jo lielakai daljai 1diena ir briiva,

Bet pašas Lieldienas,starpcitu,ir tieši svētdien...

Ja cilveki svinēs, ta svinēs 6dien :! :arge:

Šašliks Lieldienās?

18. Marts 2008, 10:12

Nu bet tagad runa ir par piektdienu-kas atkal nav labi?
Tēma slēgta