Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
16. Aprīlis 2006, 12:10
nu gumijnieces tak nav nekaads sports... tas, ka brauc ar laivu, nenoziimee ka jaataisa stafete uz laiku. sarikteejas pa laivaam un nesteidziigi plunkskjina uz priekshu. taa noteikti ir jautraak, nekaa uz viena liela un lempiiga plosta - no pieredzes saku.
Zigi, avatars apvainojaas uz mani par to ka SECu pardevu un iesniedza skjirshanaas prasiibu
16. Aprīlis 2006, 12:15
nu plosts ir lempīgi, tas gan.......bet iedomājies Skeramu iekš kanoe...šis tak, Land Cruiserī braukdams, pieradis gāzelēties- tas labi nebeigsies.......
bet ja nopietni, tad ar parasto 2vietīgo gumijnieci var aizmirst-tās būs vairāk mocības kā atpūta......
P.S kristapz , varu tev nosūtīt pa pastu vienu turku-programmētāju, kurš tev uztaisīs labu avataru!
16. Aprīlis 2006, 12:19
nav gumijniece nekaadas mociibas! vakar braucu un ljoti labi pat
kaapeec visi ir tik slinki nu?! vai tieshaam gruuti paaireeties nedaudz?
.gif)
jaa jaa zinam Tavus turkus programmeetaajus. piebaaziis man pilnu maaju ar kebabiem un neko neuzprogrammees
16. Aprīlis 2006, 12:36
glābšanas plosts vai gumijniece - gaumes lietaun brīva izvēle, pie tam plosts tomēr ir ērtāks bērniem.. man personīgi patīk aktīvāk pakustēt pa upi, tāpēc viennozīmīgi plānoju pārvietoties pa upi ar laivu.
16. Aprīlis 2006, 12:38
tad jau sanāk, ka būs 2 frakcijas...
1. plosti un gumijas mājas ar sievām, sievasmātēm un suņiem
2. sportisti....kuri nav slinki....
16. Aprīlis 2006, 12:40
tādā gadījumā jānorunā tā braukšana tā, lai nesanāk sadalīties, lai nesanāk tā, ka viena daļa olimpiskajā tempā aizairējas līdz polijai....
teiksim ar starpposiem, kur visi satiekās vai kaut kā tā......
16. Aprīlis 2006, 13:33
Ja iiree to lielo 12vietigo kanoe, tad tajaa 8 pieaugushie un 4 berni var braukt diezgan droshi un stabili un pietam diezgan sportiski - taa vareetu butu normala alternativa lielajiem plostiem
Un 4vietiigie kanoe arii nav nemaz tik nestabili (ja vien kaads neizdomaa celties kajaas un iet pie borta atviegloties)
.gif)
Un shajaa gadijumaa visi var tureties apmeram vienkopus
Gumijas laivaas nevar guut taas neaizmirstamaas sajuutas, kaadas rodas nobraucot pa kraaceem (un vajag buut lielam meistaram lai kraacees apgastu kanoe)
19. Aprīlis 2006, 18:51
atgādinu par šo aktivitāti. varbūt vēl ķadam ir ko teikt?
19. Aprīlis 2006, 20:06
Es jau laikam par variantu - jo slinkāk, jo labāk
Bet ja nopietni, man tīri labi patika Labs piedāvātais variants par 12-vietīgajiem kanoe...
19. Aprīlis 2006, 20:16
datumi...iespejams varetu...