Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Pirmais Autoklubu kartinga turnīrs!

09. Februāris 2006, 01:18

Nu ko tautieši!
Kāds domē aizstāvēt kluba godu vai nē........ ES PIESAKOS........

09. Februāris 2006, 01:21

Tikai vajadzētu pirms tam uztaisīt kādu probes braucienu, lai zinātu- kas, kur kā un cik labi.......

PS. Moška šo sestdienu vai svētdienu savācamies uz kādu aplīti, ko???????

09. Februāris 2006, 10:49

Njus, tauta!
Kāds gribētu ar mani kompānijas pēc tīri treniņa nolūkā ar kartiem pabraukt ......... piesakās, piesakās...... :whistle:

09. Februāris 2006, 11:08

предлагаю в воскресение попробовать... :D

09. Februāris 2006, 11:20

[user]857|Metlik|[/user]предлагаю в воскресение попробовать... :D

Man principā ir vienalga, kurā dienā ko tādu darīt, bet tikai ne ātrāk par kādiem 11:00 un vēlams būtu, lai arī citi, kas vēlas pārstāvēt klubu kartingos, arī ieridas un parāda sevi.......

09. Februāris 2006, 11:29

ага, согласен. я сам вставать раньше не собираюсь в выходной. :) желающие присоединиться - пишите сюда. я мыслю так: попробовать поездить и посмотреть на результаты. если будут более-менее приличные, тогда можно и поучаствовать в турнире.

09. Februāris 2006, 19:16

хмм у меня на трасе гоуплэнете рекорд 36секунд за круг... если память не изменят :whistle: :)

09. Februāris 2006, 19:25

[user]131127|ZhenEk|[/user]хмм у меня на трасе гоуплэнете рекорд 36секунд за круг... если память не изменят :whistle: :)

a eto bistro ili medlenno ? :D

P.S. vpisivaisa v komandu!

09. Februāris 2006, 19:31

ну не медленно это точно... рекод у них там был на 7 секунд меньше чем мой результат это я точно помню...
В команду вписывацца не очень хочецца... я на карте ездил всего два раза, и оба в гоупленете, так что стажа нету и тем более опыта :( :)
Там с вентиляцией проблеммы, пол часика в помещении где траса постоишь и башка болеть начинает... там карты на газе.. вонищще ппц какое

10. Februāris 2006, 09:13

[user]131127|ZhenEk|[/user]хмм у меня на трасе гоуплэнете рекорд 36секунд за круг... если память не изменят :whistle: :)

Manuprāt tas ir lēni, jo es zinu, ka labs laiks ir 31 sek...
Tēma slēgta