Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
02. Novembris 2005, 16:24
Ukraina maksa +/- 41sant.litraa
02. Novembris 2005, 16:25
Ir vēl jārēķina tas ka līdz vasarai cena vēl manāmi pakāpsies... :whistle:
02. Novembris 2005, 16:26
Tas gan 8)
02. Novembris 2005, 16:26
[user]45272|Rays|[/user]Poliju vispār nevajag iekļaut ...lieki kilometri un redzēt daudz ko tajā pusē nav...tāds mans viedoklis..... 8)
nez nez, Polijaa ir DAUDZ ko redzēt. Mans pa tradīcijai katrus jāņus izmanto, lai pavazātos pa Poliju. Mērķis - lauzt stereotipus (man iedzītos) par PL kā lielu, drūmu un iekš ES nekam nederīgu platību. Līdz šim esmu pārsteigta par savu nezināšanu. Jo tur ir 1) skaisti; 2) ir daudz vietu, kuras ir vērts redzēt; 3) fantastiska daba
Parasti jau PL asociējas ar valsti, kurai ir piespiedu kārtā apm 8h jābrauc, lai tiktu "labajā Eiropā", un pārsvarā cilvēki nepievērš uzmanību tām lietām, kuras tur patiesi ir vērts redzēt... a zrja...
bet nu tas ir mans viedoklis, cheers ppls
02. Novembris 2005, 16:28
Baltkrievija japer autinjam ir trandzit viza +50Ls tas pats kas caur Poliju izbraukt, + uz Baltkrievijas robezhas dabuus gaidiit ilgi un pec tam uz Ukrainas 8)
02. Novembris 2005, 16:29
[user]3727|didi|[/user]
[user]45272|Rays|[/user]Poliju vispār nevajag iekļaut ...lieki kilometri un redzēt daudz ko tajā pusē nav...tāds mans viedoklis..... 8)
nez nez, Polijaa ir DAUDZ ko redzēt. Mans pa tradīcijai katrus jāņus izmanto, lai pavazātos pa Poliju. Mērķis - lauzt stereotipus (man iedzītos) par PL kā lielu, drūmu un iekš ES nekam nederīgu platību. Līdz šim esmu pārsteigta par savu nezināšanu. Jo tur ir 1) skaisti; 2) ir daudz vietu, kuras ir vērts redzēt; 3) fantastiska daba
Parasti jau PL asociējas ar valsti, kurai ir piespiedu kārtā apm 8h jābrauc, lai tiktu "labajā Eiropā", un pārsvarā cilvēki nepievērš uzmanību tām lietām, kuras tur patiesi ir vērts redzēt... a zrja...
zinu ka skaisti..taču šinī gadījumā poliju ņemam kā caurbraucot...gar stūri,bet skaistākās vietas cik pats esmu bijis ir pie SLOVĀKIJAS un taja galā.....
bet nu tas ir mans viedoklis, cheers ppls
.gif)
02. Novembris 2005, 16:32
visur ir skaisti, tik jāmāk saskatīt tas skaistums jeb pareizāk sakot - jāgrib saskatīt. Viss atduras pret attieksmi
.gif)
(sorr par offtopic)
02. Novembris 2005, 16:37
Bet ja nemaldos, tad ar ukarinu nav bezvizu rezims. Bezvizu rezims bija, kad ukrauna erovizijas pasakumi risinajas... Un par to baltkrieviju apsalutas mulkibas tie cilveki raksta..
Baltkrievija ir ta, batjka pienema lemumu, ka uz ielas Milicis ar mazaku pakapi ka majors nestav un aizligts izmantot radarus.. Vardu sakot, brauc ar tik, cik auto iet un neviena milica. Vienigais pilseatas uz ielas stav majors un nigri noskatas... akk neieshu tak del sikumiem rokas smeret.
Tas ko rakstu nav pekstini, jo pagajushaja vasara mana Tjosha 3x caurbrauca Baltkrieviju ar personigo auto
Man patik si valsts..
02. Novembris 2005, 16:38
02. Novembris 2005, 16:42
Bpa4, man BLR radinieki dzīvo.......secinājumus izdari pats