Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 84 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: После вступления в ЕС бензин подорожал на 40%
AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 10:35 
Lietotāja avatārs
Akmentiņš, cenu celšanai, jāmet arī mūsu pārtikas ražotāju virzienā, jo tie sapratuši, ka var konkurēt ar rietumiem sāka lielāko daļu produkcijas virzīt uz rietumu tirgiem, bet tirgot šeit par zemajām cenām vairs nav izdevīgi. Tipa izvirza ultimātu, vai nu tirgojam te par tādām pašām cenām kā rietumos, vai netirgojam vispār, kas automātiski noved pie zināma šīs produkcijas deficīta---> arī ceļas cena.
Un vispār, ko dara mūsu regulātori? :evil: vemt gribās :sick:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 10:40 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]Nu viss tak ir oki doki...buus taadas pasa cenas kaa piemeeram vaacijaa!!Es domaaju ka nav probleemu cenu kaapumaa (galugalaa visu tik pievelk vienai kopeejai cenai!!)probleema ir taa, ka muusu valdiiba necensas tik pat aatri ,kaa celas cenas, pacelt arii atalgojumu,taadeel sanemot veco algu mums arii liekas ,ka viss ir daargs ,bet buutu attieciigas algas ,tad saubos vai kaads te kaut ko teiktu!! ;)

nevienaa valstii un nekad nevar pacelt algas ja ražošanas sektors nedarbojas efektiivi (kaa tas ir Latvijaa)... efektivitaate viena no zemaakajaam Eiropa. Jaakaapina razhoshanas apjomi i buus arii algas.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 10:44 
Lietotāja avatārs
Citēt:
Tas,ko tu tikko pateici ir pilnīgs sviests.Ej stūrī un nokaunies.

Nepareizi ir teikt,ka ES te nav vainīga.Ir gan.un pašā pirmajā vietā ar savu cenu izlīdzinošo politiku.Neesmu dzirdējis,ka NVS būtu līdzīga fiška.
Mūsu politiķi jau vispār ir zelta vērti.Man tāds priekš par to,kā viņi cīnās ar inflāciu :D Domāju,ka citiem arī ir baigais prieks.
Vienīgais,ko es varu ieteikt ir veidot savu kreiso biznesiņu.Ar pamatalgu jau paliek švaki,tāpēc kaut kas jākruķī pa kreisi un klusi jācer,ka laiki mainīsies.Nu,tas tāds tīri latvisks ieteikums.
PAstāv jau arī alternatīva-nepiekrist šitam visam un taisīt massu protestus.Bet,vai atd mēs to varam? :(

par pirmo izteicienu piekriitu- nokaunos :D
Runaajot par ES, kaapeec visi redz tikai slikto? Man piemeeram cenu kaapums maz uztrauc jo zinu ka lielaaka alga arii nekur nepaliks. Otrkaart, visi laikam grib staaveet uz robezhaam stundaam, tikt kjidaati uz visiem vaacijas baanjiem kaa kontrabandisti, nesanjemt ES naudu uznjemumu attistibai, ka ari braukt par pilnigi suudiigiem celjiem jo redz nav par ko sataisiit!
Ai, nu ko te pleesties, katram savs viedoklis... :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 10:48 
Lietotāja avatārs
par ražošanu- nu dikti jāpacenšas,lai te kaut ko uzražotu tā,ka jūt visa valsts :(
Labi,kvalificētu darbspēku jau vēl var nokārtot,bet tā visa nodokļu sistēma ir tāda,ka godīgi maksājot nodokļus,tas uzņēmums izputēs pāris mēnešos,vai arī algas būs smieklīgi zemas,kā ats ir ar to Zviedru uzņēmumu Latvijā,kur jāved strādnieki no Āzijas.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 10:54 
Lietotāja avatārs
Pirms iestāšanaš ES,es nekāsu diskomfortu nejutu braukājot pa Eiropu.
Galu galā,visi taču zina,ka šāsa savienība ilgi nedzīvos ;) Agri vai vēlu,bet būs šķelšanaš,izstāšanās utt.Tagad jau var redzēt,ka ES dalās divās daļās-vecās un bagātās valstsis un jaunās-nabagās.Pirmās negribīgi dalaš labumos ar otrajām.Gan au vēl būs domstarpības un,tad varu derēt,ja kāda valsts izstāsies,tad tā būs vai nu Lielbritānija vai Vācija.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 13:44 
Lietotāja avatārs
ES - хороший предлог для поднятия цен.
Есть 2 страны - старая евространа Австрия и новая Венгрия. В Австрии бензин 0,99eur в Венгрии 1,10eur. И люди из Венгрии, кто живет ближе к Австрийской границе едут в Австрию за более хорошими и дешевыми товарами и продуктами.
Просто кто-то хочет получить прибыль побольше, и объясняют высокие цены входом в ES. И никто это не регулирует от государства.
Если сделать протест, (не просто ездить с белой лентой, на которую всем пофиг) не заправлятся несколько дней, начиная с нашего клуба и остальных клубов и написать про это в газетах, может был бы позитивный результат.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 13:50 
Lietotāja avatārs
Taisnibas kaa parasti patiesiibaa nav. Koks ar diviem galiem.
p.s. kaa man to topiku izdevas sabojat? :whistle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 13:59 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]662|Georgy|[/user]ES - хороший предлог для поднятия цен.

Imenno tak. Eta ljish atmazka 4to bi podnjatj ceni. :(
Citēt:
[user]662|Georgy|[/user]Если сделать протест, (не просто ездить с белой лентой, на которую всем пофиг) не заправлятся несколько дней, начиная с нашего клуба и остальных клубов и написать про это в газетах, может был бы позитивный результат.

Laba ideja. 8) Varbūt vērts pamēģināt?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 14:43 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 904
Atrašanās vietas: N57.0556 E24.0701
Mašīna: Jeep
Personīgi mani jau sen kaitina sarunas par iestāšanos ES un cik slikti tagad.
Bāleliņi žēlojas un raud, kā viņus ES piepiež un nedod dzīvot. Taču kad uz balsot reizi četros gados jāiet, tad nomāj ar roku un dzer alu uz dīvāna. Un rezultātā ES vainīgs.
Kad politiķu rudie purni budžetu dala, tīrot ieroci vienmēr ir vēlēšanās ne tikai mērķēt uz viņu bildēm ekrānā :). Tajā pašā laikā vidējais un mazais privātbizness apiet nodokļus un maksā "konvertā". Rezultātā visiem slikti. Taču ir par ko parunāt :"Eiropas Savienība vainīga". Nu tad letiņi dodas uz Īriju ķiplokus vākt... starp citu, tādu pašu Eiropas savienības valsti. :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 15:22 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Es piekrītu nepildīt benzīnu kaut vai 5 dienas, ja to var pavērst par publiskojamu pasākumu. Piekrītu pat nebraukt ar auto 5 dienas.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 84 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012