Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

uz copi!

23. Augusts 2005, 22:06

[user]11834|C200|[/user]Es (mees) jau vareetu braukt, tikai nav paarlieciiba, ka buushu ar MB, pastaav iespeeja, ka buus Chrysler Stratus!

P.S. Mees - domaats es un mana sirdsdraudzene Miss_C200 :D

nav jau būtiski vai ar sirdsmīlo MB vai mīlāko kreislerieni... :D ir iespēja! Es braukšu jebkura gadījumā, un neatkarīgi no līdzbraucēju skaita! Esmu jau rezervējis kempingu, ja būsim daudz(,kam negribu ticēt), tad nekādu problēmu rezervēto vietu skaitu palielināt!

uz copi!

23. Augusts 2005, 22:08

pagaidaam ir 50/50 - naaks tuvaak tad arii pateikshu

uz copi!

24. Augusts 2005, 01:33

Liepene sux ... no (diemzheel negatiivaas) pieredzes ...

uz copi!

24. Augusts 2005, 09:36

kaa te var pieteikties, :iagree: un vispaar es te esmu jauninjais, vai man ir iespeeja braukt jums lidz un sastaadiit kompaniju? :ermm:

uz copi!

24. Augusts 2005, 09:38

un gribeeju pajautaat kaa var kljuut par juusu kluba biedru? :)

uz copi!

24. Augusts 2005, 09:57

[user]40230|xmax|[/user]kaa te var pieteikties, :iagree: un vispaar es te esmu jauninjais, vai man ir iespeeja braukt jums lidz un sastaadiit kompaniju? :ermm:

protams ka vari pievienoties... ;) te nav nozīmes vai jauniņais vai vecais... garvenais ka mūs saista viena lieta :D MB

uz copi!

24. Augusts 2005, 09:59

[user]630|Holokous|[/user]
[user]40230|xmax|[/user]kaa te var pieteikties, :iagree: un vispaar es te esmu jauninjais, vai man ir iespeeja braukt jums lidz un sastaadiit kompaniju? :ermm:

protams ka vari pievienoties... ;) te nav nozīmes vai jauniņais vai vecais... garvenais ka mūs saista viena lieta :D MB

ta es veel izrunaashu to ar otro pusiiti un domaaju ka buushu :D

uz copi!

24. Augusts 2005, 14:19

Jā, jabi, xmax! Es tevi atzīmēju! Tu man tikai dari zināmu cik personas! ;)

uz copi!

24. Augusts 2005, 14:22

Holokous, cik sapratu tevi ar` pieskaitīt?! Vai vienu pašu?

uz copi!

24. Augusts 2005, 14:35

[user]85971|dadziic|[/user]Holokous, cik sapratu tevi ar` pieskaitīt?! Vai vienu pašu?

Pagaidām vēl neskaiti mani... :? vēl nezinu kā sanāks... :whistle:
Tēma slēgta