Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Lietuvas C123 kluba salidojums 27-28 augustā

30. Jūnijs 2005, 14:39

Atkārtošu no jauna. No viņu kluba puses ir ierobežojums -- W123 kupejas... bet mēs esam tikai viesi, tāpēc ir atlaides. Tik un tā diez vai pretendēsim uz skaistākās kupejas titulu, to līdz šim šie tikai saviem biedriem ik gadus piešķīruši. Bet, tā kā visā piedalījos pagājušajā gadā, gribētos tomēr kādu ierobežojumu arī no mūsu puses uzlikt, tāpēc saucu tos 20 gadus. Citādi tie, kas Viļņā skatīsies uz parādi nesapratīs, ka tas ir vecu MB pasākums... reklāma, aģitācija u.t.t.. Ir W126, kas šo vecumu ir pārsnieguši, tāpēc varētu derēt, vienkārši forši būtu, ja mums izdotos iztikt bez W124 un jaunākiem... Bet par to visu pagaidām pārāk nesatraucamies, drīzāk skaitāmies, domājam un diskutējam cik esam tie, kas gatavi to nedēļas nogali pavadīt Lietuvā un tad jau redzēsim, ko varēsim izveidot no pieejamā autoparka...

30. Jūnijs 2005, 14:40

P.S. No pašu lietuviešu neceriet tur ieraudzīt kādu MB, kas jaunāks par 20 gadiem...

30. Jūnijs 2005, 14:42

nu es piedalos, vai nu ar w123 vai w126, bet driizaak ka ar w126, jo vinjsh labaak izskataas...
ja kas, buus kaadas 2 vai 3 vietas briivas 8)

30. Jūnijs 2005, 14:45

Otra lieta, kas jāņem vērā visiem sportojošajiem potenciālajiem dalībniekiem: diez vai šie spēs atturēties no vēlmes vakarā uzspēlēt basketbolu... Tā kā iesaku ietrennēt roku, jo gan jau būs jāparāda, ka neesam tie sliktākie basketbolisti... Jā, neesmu pārliecināts, ka viņi varētu paļauties kārdinājumam spēlēt volejbolu, kurā veiksme varētu būt mūsu komandas pusē...

30. Jūnijs 2005, 15:24

Basketbols man patīk,būs japarāda leišiem,ka neesam ar pliku roku ņemami!

30. Jūnijs 2005, 19:39

mosh ar piebiedroshos :whistle: ..... veel tik 100% nezinu kaa buus ar laikiem :(

08. Jūlijs 2005, 17:55

Составили прелиминарную приграмму:

1. Встречаемся в Вильнюсе 27 августа в 14 часов у Forum Palace (там, где и в прошлом году). Если будет нужна помощ в навигации, пришлем проводника.

2. Как и в прошлом году после оффициального открытия поедем в город (только в этом году видимо маршрут пройдет по интересным местам города).

3. Вечером собираемся в древней литовской столице Тракай (www.camptrakai.lt на северном берегу озера с видом на замок), ну а там уже как всегда - никакой организации :) но баскетбол может быть сыграем. в любом случае, места прекрасные, каждый найдет занятие для себя. Кстати - нам надо было-бы знать, сколько ваших приедут, а то до 15 июля нужно сделать резервацию (max. 10 евро на человека).
Напишите, а мы уже все устроим.

4. В воскресение завтракаем в Тракай (Тракай центр проживания татар, так что это возможность оценить татарскую кухню) и возвращаемся в Вильнюс, думаю по дороге через Кернаве. Программа может изменятся, так как мы ее составлаем для себя :)))

Справка: Кернаве древнейшая столица Литвы (примерно 12-13 век). Считается, что в Кернаве был замок Ворута первого и единственого литовского короля Миндаугаса (1253-1263). Там города конечно уже нет, но места уникальные. Кернаве занесена в списки UNESCO (http://whc.unesco.org/pg.cfm?cid=31&id_site=1137).

08. Jūlijs 2005, 18:02

Attiecīgi vietu rezervācijai izrādās laika ir pamaz, tāpēc sāksim šo visu apdomāt nopietni un sākt pieteikšanos, lai zinu, cik cilvēkus pieteikt! Daram tā -- piesakās, kas ir braucējs, cik viņu ir un kas par auto, ja tāds ir. To gan šeit, gan atsūta mam ziņu uz privāto, lai varu apkopot. Un par auto ceru piedomāt tā, lai aizbraucam turp ar vecāku / interesantāku autoparku, tāpēc piesakās, kam ir vecs MB -- tas kā plusiņš. Ja jaunāki -- nevaram jau liegt dalību, bet sakataties paši, ja tam vēl labs pamatojums, tad vispār turu muti. Tātad:

Kurš + cik; auto (vecs / jauns); ir / nav ar mieru kooperēties ar kādu vecākā automašīnā...

Ziņu te un man uz privāto, droši varat jau sūtīt nokomplektētas komandas!

08. Jūlijs 2005, 18:32

es braucu, + 1 cilvēks man līdz, visticamāk ka būšu ar W126. tātad 2 vietas man vēl brīvas ;)

08. Jūlijs 2005, 18:38

aa man tik aatri nebuus masiina gatava
Tēma slēgta