Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
12. Jūlijs 2004, 14:41
:banghead: `
Ko visi guļ

vēl vai mbclub mājas lapā vairs neviens neienāk?!?!?! :cry:
12. Jūlijs 2004, 14:47
[user]377|skeram|[/user]:banghead: `
Ko visi guļ

Nē, nē, gan jau viss ir OK. Piemēram, es tik tāds pasīvāks uz šiem piedāvājumiem, no daļas jau esmu ne reizi vien izvairījies un domāju tā turpināt -- neliekas saistoši, un par to naudu manā skatījumā ir labākas lietas ko varu nodarīt. Domājiet bez manis, par līdzjutēju varbūt arī pieteikšos, bet pagaidām neviena no atrakcijām mani nevilina un diez vai tajās gribēšu aktīvi piedalīties.
12. Jūlijs 2004, 15:00
[user]379|Mizx|[/user]
[user]377|skeram|[/user]:banghead: `
Ko visi guļ

-- neliekas saistoši, un par to naudu manā skatījumā ir labākas lietas ko varu nodarīt. Domājiet bez manis, par līdzjutēju varbūt arī pieteikšos, bet pagaidām neviena no atrakcijām mani nevilina un diez vai tajās gribēšu aktīvi piedalīties.
Bet tapēc jau tā diskusija ir izveidota, lai varētu savākt pēc iespējas vairāk MBbraucējus vienkopus un pavadīt pēc iespējas jautrāk un atraktīvāk brīvo laiku, bet lai tas būtu interesanti visiem, tiek piedāvāti entie varianti no kuriem izvēlēties....
Piem. tiem kam nav intereses piedalīties aktīvajās izklaidēs, `vajag skatīties uz papildus iespējām pavadīt laiku- desu cepšana uz ugunskura, sauļošanās utt.
PS. Lai varētu iszināt visu atpūsties gribētāju intereses, ir jāzin to vēlmes un iespējas, bet to var panākt tikai runājoties nevis klusējot...
12. Jūlijs 2004, 15:14
Taisnība, taisnība! Izrunājat, ko gribat, es skatīšos, vai varu just līdzi! Kāda jēga visiem pieteikties uz paintbolu un tad no 15 cilvēkiem tikai 3 izrādās gatavi mežā gājēji un šāvēji... Runā tie, kas kaut ko vēlas!
12. Jūlijs 2004, 15:31
Bet no oteas puses skatoties- jebkuru pasākumu var plānot arī tā, ka daļa skraida pa mežu un šaudās vai braukā pa deneni ar slēpēm, bet otra daļa sēž kalna galiņā, dzer alu un lūkojās uz aktīvistiem...
Bet ja malā sēdētāji nepiesakās, tad ir pieņēmums, ka tādu nav un var sanākt tā, ka 20 cilv. ieskrien mežā, bet viens paliek nīkt savā nodabā un sargāt mantas... :whistle:
12. Jūlijs 2004, 15:42
gribu peintbolu!!!!!!! 8)
12. Jūlijs 2004, 18:38
Nu, man a nekas pret peintbolu, bet no saakuma plaanots bish ar izpletni iz lidmashiinas izlekt. Nezinu kaa buus ar taam finansem, es ir truuciigs

Tuvaakajaa laikaa es tik braucamas nodarbes vareetu pavilt, peintbolu vareetu varbuut peec 2-3 nedeeljaam atljauties. Eh, un kad veel par mashiinas laboshanu reekjins atnaaks....
12. Jūlijs 2004, 20:30
Es par jebkaadu ACTION (iznemot izpletnlekshana)!
13. Jūlijs 2004, 08:19
Ahaa, MBcoupe bail lekt... :whistle: :whistle:
Bet es te vakar parunāju ar savām meitenēm - viņas vislabāk gribētu braukt uz tie Ozolniekiem un kamēr gribētāji ņemsies pa udeni, pārējie varētu pasauļoties krastā...
13. Jūlijs 2004, 08:36
Tā viņš i ... :whistle: