Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
23. Augusts 2006, 21:04
:handshake:
24. Augusts 2006, 08:56
Principā tas tikai mans viedoklis, tā kā īpaši neņemt galvā.
Mums ir kopīgs izbrauciens uz Lietuvu. Pie kājas, vai tas ir apkārt kvartālam, vai līdz Lietuvai, tas ir kopīgs, tāpēc normāli būtu jābrauc kolonnā. 3-4 stundas nav nekas, ja būtu 24, tad varētu parunāt par kolonnas lietderību. Mums te kaut kā viss sanāks individuāli un faktiski visi sastapsimies tikai stāvlaukumā jau pie lietuviešiem. Nav forši. Te jau minēja, piemērus, kur daudzi, tiešām daudzi brauc lielās kolonnās, vēl arī uscars un Vojageri, par kuriem vispār cepuri nost – 40 automašīnas cauri visai Latvijai. Motivācija nedarīt visu kopā man nav skaidra un ir visai aptuvens pamatojums, ka „man nepatīk ...(tas un tas)”, gribas braukt ātrāk, kavēšos vai vēl nez kas. Vispār MB Club.lv biedrībai ir savi mērķi un pildot biedru anketas visi parakstījās zem pāris punktiem t.sk. par uzvedību uz ceļa. Šāds pārbrauciens ir īstā vieta un laiks, lai to nodemonstrētu pārējiem. Šobrīd tas vairāk atgādina tādu „maucam uz dzertiņu Lietuvā”, nevis kopīgu pasākumu, šķiet, ka šī būs pirmā reize, kad mēs nesaorganizējamies kopīgi kā klubs un neparādām sevi pārējiem, kaut būtu visas iespējas, īpaši ņemot vērā dalībnieku skaitu. Savulaik mums gribējās būt redzamiem un veidot sev kādu PR, parādīt sevi no labās puses un ka tas nav tikai tusiņš i-netā.
24. Augusts 2006, 09:01
Mizx, un tagad tikpat izklaastoshi pastaasti preciizi savu plaanu, kaa tad visam vaidzeetu notikt - kur un kaa braucam, kur kaa iepeerkamies utt. Tas ieprieksheejais posts ljoti emocionaals, bet tolka no taa maz....
24. Augusts 2006, 09:25
Mizx, pilnīgi Tev piekrītu un atbalstu!
Visi tiekamies 6:00, bet kur, lai nosaka kāds cits, jo es nezinu kā mēs brauksim, tāda informācija līdz manīm vēl nav nonākusi!
24. Augusts 2006, 09:26
Iepirksimies Lietuvā, kā teica OZOLS! Kamēr daži mazgās mašīnas, daži iepirksies! Gan laiku nezaudzēsim, gan nebūs dienu iepriekš te kādam jāskraida pa Rīgu, pa veikaliem!
24. Augusts 2006, 09:27
Mana ideja būtu... Ja izbraucam 6:00, tad tiekamies pie Maximas kur iepriekš, esam jau visu sapirkuši, (ja 8:00, tad varētu kopīgi pirkties / ja brauktu caur Bausku, tad arī 8:00 tur varētu – lietuvieši labprātāk nobaudītu ko te pirktu, nevis savus zināmos Maxima produktus...) braucam, pa ceļam 30-40 km pirms Viļņas nomazgājam auto, ja kādam pēc tā izrādās vajadzība (Ja Rīgā ir tīrs, tad pa ceļam nenosmērēsi, bet ja līst, tad tāpat mazgāt jēga aptuvena), 12:00 esam laukumā, kur jātiekas 14:00 un dodamies uz vecajiem auto. Ja nu kādam vecie neinteresē un brauc vēlāk, tad tiekamies 14:00 laukumā vai kādu izsūta pretī, lai parādītu pareizo ceļu. Tie, kas kādu iemeslu dēļ brauc ne no Rīgas / pa citu ceļu / HVZ kas, tie tiek sastapti, pa ceļam aiz kāda zīmīga un visiem vajadzīga pagrieziena / krustojuma Viļņas virzienā tuvākajā autostāvvietā un visi draudzīgā kolonnā nonāk kur nu vajag. Ja mazgāties grib daudzi, tad varam braucējus pārdalīt 2 daļās un tikties pie automazgātuves pirms Viļņas. Tiem, kas cer, ka pa Lietuvu varēs braukt ātri jāpastāsta, ka esot sākti pavisam svaigi remontdarbi un esot pietiekami daudz posmu, kur 130 km/h vietā visi brauc pa vienu joslu 70 km/h, tā man teica, kas pagājušajā nedēļas nogalē bija Viļņā. Jums tie risinājumi bira tik ātri un tik ātri tika pieņemti, ka izsekot...
24. Augusts 2006, 09:33
3 jautaajumi - vai ta netika jau nolemts, ka sasodiito remontu un hvz deelj caur Bausku nebraucam? Un par to tikshanos - 12:00 esam laukumaa, kuraa jaatiekas tikai 14:00? Tad 2h mees tur gurkji marineejam? Un kas tie par "vecie auto"?
24. Augusts 2006, 09:35
Nu nē, ja dalīsies utt. kāds tolks braukt...?! Vai nevar vienkārši, vismaz vienu reizi visi satikties vienā vietā, vienā laika un braukt kopā! A to dažiem interesē retro, dažiem nē... Kāda starpība, izbraucam kopā, atbraucam kopā!!! Ja kāds sāks, ka oj, es nevaru, oj, mani neinteresē utt., es vispār nebraukšu! Ja braucam, tikai KOPĀ!!!
24. Augusts 2006, 09:48
[user]26014|Roma|[/user]Mizx, pilnīgi Tev piekrītu un atbalstu!
Visi tiekamies 6:00, bet kur, lai nosaka kāds cits, jo es nezinu kā mēs brauksim, tāda informācija līdz manīm vēl nav nonākusi!
Pag, pag... neliekas, ka nu jau šie Jūsu vienpersoniskie "pareizie" lēmumi birst kā no pārpilnības raga??? Bišķi piebremzējiet!
Apzināšu visu velmes un iespējas, salikšu visu kopā un tad arī pieņemsim lēmumu!
24. Augusts 2006, 10:00
no malas: nu bik jocīgi jau nu izskatās, ka katrs brauc pa savu maršrutu un savā laikā...tad jau varbūt uzreiz katrs dibina savu MB Club ? 8D