Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
05. Augusts 2004, 16:56
Kristapz, kristapz 8) kā tad tā, kā var nezināt kas ir Viktors :whistle: SZ arī nezināja 8D
05. Augusts 2004, 17:03
Zigi, naaksi nokauneeties kopaa ar mani stuuriitii ?

eu bet nu ta mosh nelauzhaas un pastaasta kas ir viktors? un garais fullis?
05. Augusts 2004, 17:06
Garais fullis = futbols + kodiens peec tam. Tu tajaa jau esi piedalijies - remember Elande. 8)
05. Augusts 2004, 17:12
nu iedzert Eelandee var bet man uz vinjiem zobs par paiku....
toreiz kad eedu paari ielai man veeders streikoja, pec tam man pastastija ka tur dodot vecu paiku

a vakar ar biju iebraucis paeest, tipa pasuutu vistu ar riisiem... nee nu garshiigi bija protams, bet mazaku porciju laikam vairs nevareja uztaisiit... karoche prikols taads ka skatos tuvojas oficiants ar varen sviniigu fizionomiju un rokaa skjiivis ar konkreetu toverveidiigu vaaku - nu karoche 8D 8D
abi ar draudzeni seezham gaidam nu tik buus kaudze ar paiku, shis nonjem vaaku tik sviniigi taa kaa es buutu vaira viikje a uz skjiivja buutu omaars sakrustots ar peerlju vistinjas karalieni... a tur mazs gabals vistas un karote riisu .... BLJAAAAA
05. Augusts 2004, 17:13
mjaa bet man buus iisais fullis anyway

sestdien no riita varen agri jaalido prom jau, tape uzreiz peec fuuzha buus jaasmauch pie draudzenes.
05. Augusts 2004, 17:14
Skaic, es tad tur vairs neraadiishos
05. Augusts 2004, 17:14
Kristapz, riit pie Svetas buusi? Iepaziistinaasim pie reizes ar Viktoru
05. Augusts 2004, 17:17
nu izskataas jau ka nee, es jau saku - tulit peec fuuzha prom. bet nu riit redzees kaa buus.
05. Augusts 2004, 18:05
Bjee, pie Svetas Jūs varat tusēt- problēmu nav, nu gandrīz nav...
bet nu jautājums paliek atklāts, kas Jūs vispār kāpņu telpā laidīs, mežoņus tādus??? 8D Un gribu redzēt, kā Jūs visi pie manām durvīm stāvēsiet! :evil:
05. Augusts 2004, 18:12
A kapē lai mēs visi pie tavām durvīm stāvētu? Mums ko, darīt nav ko? :whistle: