Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Laivu brauciens

02. Jūlijs 2006, 23:55

[user]377|skeram|[/user]Mans priekšlikums ir aizbraugt pie viņa uz Cēsīm un tur arī izrunāties par visu un pie reizes apskatīties visu uz vietas......

Tā, lieta tāda, ka mēs varam kādu dienu pēc darba (apmēram ap 18:00 izbraukt) aizmočīt līdz Cēsīm un nokārtot visas lietas līdz galam..... problēma ir tā, ka man nestāv vienam pašam močīt līdz Cēsīm un atpakaļ..... kurš piesakās sastādīt mums ar Kupsi kompāniju.......

PS. Kaļučka man šodien zvanīja un prasījās līdzi.... kāds varētu viņu iepazīstināt ar visu notiekošo....

Laivu brauciens

03. Jūlijs 2006, 07:33

[/quote]
Tā, lieta tāda, ka mēs varam kādu dienu pēc darba (apmēram ap 18:00 izbraukt) aizmočīt līdz Cēsīm un nokārtot visas lietas līdz galam..... problēma ir tā, ka man nestāv vienam pašam močīt līdz Cēsīm un atpakaļ..... kurš piesakās sastādīt mums ar Kupsi kompāniju.......

PS. Kaļučka man šodien zvanīja un prasījās līdzi.... kāds varētu viņu iepazīstināt ar visu notiekošo....[/quote]
nu kuru vakaru tu domā aizbraukt? uzzvani man ieprieks, esmu tagad atvaļinājumā, varu aizklunkurēt līdz`! ;) pie viena sarunās, kas? ko? kad? kur? cik? pa cik? utt..

Laivu brauciens

04. Jūlijs 2006, 09:11

Gaidu piedāvājumus, kurš un kad būtu ar mieru ar mani aizskriet līdz Cēsīm........ Mums tas vienreiz ir jāizdara.........

Es piedāvāju šo trešdien vakarā ap 18:00 izbraukt, lai mēs laicīgi paspējam atpakaļ........

Laivu brauciens

04. Jūlijs 2006, 10:22

Labi, varam rīt tad aizbraukt...

Laivu brauciens

04. Jūlijs 2006, 18:52

хорошее место прямо возле моста через Гаую, место для костра, стол, скамейки. для палаток место тоже есть. Мы там как раз на ночевку останавливались когда приехали. Для 10 палаток места нашлось, и еще осталось :)

Laivu brauciens

04. Jūlijs 2006, 21:37

Vis jau būtu labi, bet tieši tajā nedēļas nogalē Cēsis svin savu 800gadu jubileju un palikt kaut kur sabiedriskā vietā būtu tīrais ārprāts un apsurds......

Laivu brauciens

05. Jūlijs 2006, 08:20

Ндяяя, ну тогда могу посоветовать вам в темпе накачать ваши средства передвижения, и проплыть пару км вниз по течению... стоянок в доль реки видимо не видимо... большая часть из них оборудованна местом для костра. Палатки, ставь не хочу, везде где можно :) Кстати с питьевой водой напряг... Пару стоянок было где был родник. :)

Laivu brauciens

05. Jūlijs 2006, 20:10

[user]580|MBcoupe|[/user]Labi, varam rīt tad aizbraukt...

Sorry, kantainais, nesanāca laicīgi nobeigt darba dienu.....
Piedāvāju šo pasākumu atlikt uz nākamās nedēļas vidu.......lūdzu komentārus un iebildumus........

Laivu brauciens

12. Jūlijs 2006, 14:56

Citēju ezi.lv darbinieci:
"Gaujā ūdens līmenis ir strauji krities, šī lielā karstuma dēļ, pieļauju, ka būs grūti vienā dienā aizlaivot liidz Ceesiim. Domaajams, ka divaas dienaas tiksiet liidz Ceesiim"

Laivu brauciens

12. Jūlijs 2006, 15:27

[user]580|MBcoupe|Iespējamās problēmas ar tikšanu līdz Cēsīm 1 dienā[/user]Citēju ezi.lv darbinieci:
"Gaujā ūdens līmenis ir strauji krities, šī lielā karstuma dēļ, pieļauju, ka būs grūti vienā dienā aizlaivot liidz Ceesiim. Domaajams, ka divaas dienaas tiksiet liidz Ceesiim"

ta ir, bet tas nozime vienigi to, ka tomer bus jaaire un jauzmanas no zariem/ akmeniem.
Tēma slēgta