Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 08:55

v 12.10 okolo MEGO v Pljavniekah...maiki Tvoji i ramki tozhe soboi vozjmu

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 09:04

OK!!!

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 09:33

nu ko- drīz tiekamies!

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 10:01

ko Jūs visi i-netā sēžat???? a nu marš uz Mego!!!!! :cry:

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 10:11

Zigi, nav bish par agru?

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 19:25

Kompaktaa atskaite:

Peints bija, BMW tikai 2i, zilumi tikpat, lodes izgaaja 400 (Kristapam 600), 2reiz aptruukaas, blieziens atpakalj caur pilseetu bija nezheeliigs, picas "Vairaak Saules" vairs nekad neeediishu, jo nav to veertas, maajaas tiku sveiks un vesels. Naakamo pasaakumu organizeejam ar BMW Klubu Latvija nevis powerisitem. Es esmu paaraak slinks shodien lai kautko garaaku raxtiitu.

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 19:42

Hmz, liekas, ka salīdzinot ar pārējiem, es nemaz tik slinks neesmu.... :getlost:

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 19:45

Vai tiešām man būs jaraxta visa garā atskaite? :| :? :cry:

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 20:04

Neceriet, neraxtiishu, un tauta tā arī neuzzinās, ko un kā mēs tur sadarijām. Tā kā neviens man negrib palīdzēt ar stāsta veidošanu un savus komentus neviens te neraxta, es iespītējos un atsakos vēl kautko par šo pasākumu minēt pims kāds nebūs kautko sakarīgu uzraxtijis par saviem piedzīvojumiem peintā. Lūk tā.

MB & BMW peintbols

05. Septembris 2004, 20:06

Man kā nomaļam skatītājam nebūs tās odziņas, lai ko rakstītu (es te paklusām atrunājos...). Paldies tiem, kas bija, žēl, ka BMW godu aizstāvēja tik retas rindas, ka savējie bija jādod palīgā. Nu, par Vairāk Saules sliktas atsauksmes droši varam rakstīt, biju jau te kaut kur ierakstījis par 5x5 kluba Sandy`s Beach, kurā no jums veikli nokāsīs naudiņu, piečakarēs ar ēdieniem un apkalpotaji būs pilnīgi analfabēti par to, kā un kas jādara (īpaši vēl, ja cenas tādas...) Vairāk Saules tik sū**** nebija, bet kaut kā izvairīšos no tā iestādījuma.
Hmm, sanāca atsauksmes par pasēdēšanu... Tātad -- par pasākumu citu kārta, žēl tik, ka bilžu nebūs...
Tēma slēgta