Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Futbols

02. Augusts 2004, 16:45

Bljin, taads nogurums, bet laikam jaaiet jaanomazgaa 4ritenju agregaats un jaasaak spodrinaat buchi 5dienai. :| :kick:

Futbols

02. Augusts 2004, 16:53

...Bet es laikam sapratu, ka tie 92 kg :whistle: uz tā kartingā un tie pieci ali :whistle: lika par sevi manīt (Citiem vārdiem braucu tā kā tāds muļļa un to tik vie spēju, kā Viktoru sabāzt pa diviem apļiem :cry: )

PS. Tā šausmene bija galīgi nebaudāma, bet tā komēdija bij godam, iesaku visiem...

Futbols

02. Augusts 2004, 16:55

[user]377|skeram|Viss jau būtu labi...[/user]...Bet es laikam sapratu, ka tie 92 kg :whistle: uz tā kartingā un tie pieci ali :whistle: lika par sevi manīt (Citiem vārdiem braucu tā kā tāds muļļa un to tik vie spēju, kā Viktoru sabāzt pa diviem apļiem :cry: )

PS. Tā šausmene bija galīgi nebaudāma, bet tā komēdija bij godam, iesaku visiem...

tā! un kas tad ir Viktors??? :cry:

Futbols

02. Augusts 2004, 16:56

Nu nebija jau tik traki, tevi pat pa apli neapdzinu :) Nu, saprotams kapeec tev taa komeedija patika - daudz pliku kruushu, bet ne vairaak kaa 2 uz vienu personu :P Skeram, liekas tev kautkas netiirs tur, paberzee :P

Futbols

......tu vēl nezini, kas ir Viktors?????
Kauns tev pār visu seju.... :|

Futbols

kas par komēdiju? he, es vakar lūrēju "I Robot" - tā nekas, ļoti laba Wil Smita spēle.....

Futbols

02. Augusts 2004, 16:58

[user]377|skeram|Kā, SZ....[/user]......tu vēl nezini, kas ir Viktors?????
Kauns tev pār visu seju.... :|

:google: nu nezinu, kas tas tāds, un ko viņš ziemā ēd? vai vish nebrauc ar w124 kupi????

Futbols

02. Augusts 2004, 16:59

Komeedija saucaas Eurotrip. Viktors barojas no maziem beerniem, dziivo lielaa, tumshaa maajaa, un tikai retais vinju ir redzeejis. :whistle:

Futbols

02. Augusts 2004, 19:01

[user]387|elSprogo|[/user]Komeedija saucaas Eurotrip. Viktors barojas no maziem beerniem, dziivo lielaa, tumshaa maajaa, un tikai retais vinju ir redzeejis. :whistle:

un bieži tas Viktors parādās??? :(

Futbols

02. Augusts 2004, 19:08

Ik pa laikam. Biezhaak tad, ja vinjam uzzvani un sarunaa kaadu randiņu.
Tēma slēgta