Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

MB-Club.lv pirts !!!!

07. Septembris 2004, 10:48

nee nafig vaig :D

MB-Club.lv pirts !!!!

07. Septembris 2004, 10:52

[user]2|SuperZigs|[/user]tad kāds grib to pirti vai nē??? :banghead:

šitā vēl tiksi pie smadzeņu satricinājuma 8D

MB-Club.lv pirts !!!!

07. Septembris 2004, 10:56

:arge:

MB-Club.lv pirts !!!!

07. Septembris 2004, 10:57

nē nu Zigi, šitas :arge: ir vēl trakāks par :banghead: tā jau var norauties galīgi.... 8D

MB-Club.lv pirts !!!!

07. Septembris 2004, 10:59

:arge: :arge: :arge: :banghead: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pillepalle:

MB-Club.lv pirts !!!!

07. Septembris 2004, 11:02

Zigis :pillepalle: totāli... :)

MB-Club.lv pirts !!!!

07. Septembris 2004, 11:03

Ruhe, Ruhe...prāts uz blēdībām nesas šodien....zu viel Arbeit :cry:

MB-Club.lv pirts !!!!

07. Septembris 2004, 11:23

Man tada laba varinat uz kurs pasam loti patiktu nav.Ir pari tadi bezizejas izejas varianti.Viens no tiem Gaizinstaraa (pie pasa Gaizina).Tacu tur nav pirts ta nobeidzas pagasvasar kadi veci uzmeta garu pa niknu. :) .Labusm tads ka pilnigi no civilizacijas.Ir bars ir karoke,ir naktsmajas.Luk taa.
Bet tusu vajag noteikti.

MB-Club.lv pirts !!!!

07. Septembris 2004, 12:53

a kas pa probzu? vietas naff? tuvu? tālu? it kā jau Ljā izklaides vietu ir pietiekošā daudzumā... :whistle: vienam jāuzņemas organizēšana un tik uz priekšu...jāstāda priekšā datums un jāskatās kas var/nevar...utt. tā jau var organizēties gadiem...

MB-Club.lv pirts !!!!

07. Septembris 2004, 12:56

:? man tagad tiešām laika paliek arvien mazāk....šoreiz īsti nevaru organizēt...

Tikko ar skeram apskatījāmies Tapeks pirti...iespējas ir vai nu 18. datumā vai arī 2. oktobrī......50 ls uz visu vakaru un nakti, vienīgi nav gultu, priekš 20 gab ir pamaz vietas, lai visi kopā omulīgi sēdētu....

citu variantu man nav..tā kā welcome, ja kāds cits vismaz variantus ieteiktu.......
Tēma slēgta