Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Purčiks- Candy Shop Team ?

15. Oktobris 2008, 19:49

[user]348501|eede|[/user]
[user]379|Mizx|[/user]17:30 par to nevarējāt uzrakstīt??? Tagad vannā sēžu un kādu laiku noteikti nekur nekustēšu...

neiemet portatīvo,, būsi tosterēts :P

da ne on vane bez vodi sidit :D prosto ujedinitsa hotelos pohodu 8D

15. Oktobris 2008, 19:57

a ne on vane bez vodi sidit prosto ujedinitsa hotelos pohodu

:D :D .. droshi ka baigi labais suuds patrapijies .. :P ievelc vienu duumu .. liekas ka seedi vannaa ... ievelc otru duumu .. portatiivais paarvershas par taureni un aizlido .. :P :D :D

15. Oktobris 2008, 19:59

[user]238181|MAX_BND|[/user]a ne on vane bez vodi sidit prosto ujedinitsa hotelos pohodu

:D :D .. droshi ka baigi labais suuds patrapijies .. :P ievelc vienu duumu .. liekas ka seedi vannaa ... ievelc otru duumu .. portatiivais paarvershas par taureni un aizlido .. :P :D :D

:D

15. Oktobris 2008, 20:04

Un par mani visi aizmirsuši.... :cry:
HA! Atkodu Jūs visus - esmu apnicis ja? Gribat tik no manis vaļā ja? Labi labi.... :whistle: :whistle: :D

15. Oktobris 2008, 20:05

karo4e,kto zavtra v MC možet k 20,00 podjehatj? :ninja:

15. Oktobris 2008, 20:11

[user]311291|baigais|[/user]Un par mani visi aizmirsuši.... :cry:
HA! Atkodu Jūs visus - esmu apnicis ja? Gribat tik no manis vaļā ja? Labi labi.... :whistle: :whistle: :D

ne tu vienīgias :|

15. Oktobris 2008, 20:13

[user]311291|baigais|[/user]Un par mani visi aizmirsuši.... :cry:

Izmantoja un izmeta kaa lelli .. :P :D

15. Oktobris 2008, 20:22

[user]238181|MAX_BND|[/user]a ne on vane bez vodi sidit prosto ujedinitsa hotelos pohodu

hihihihiiiii...

15. Oktobris 2008, 20:28

[user]379|Mizx|[/user]

hihihihiiiii...

to4no durj kurit :D eti -hihihi toka ot travi :D :D

15. Oktobris 2008, 20:32

hihihihiiiii...

Tikai nenjem ljauna .. es jokojos :D :D
Tēma slēgta