Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

MB Club ikmēneša Meets

05. Decembris 2008, 23:24

varbūt ar, ka tējas nauda.

MB Club ikmēneša Meets

05. Decembris 2008, 23:39

Nez, nez. Es jau neskatījos uz nagiem, kas notika, kad visi citi maksāja, bet tur bija atzīmētas kafijas, kas bija pasūtītas sākumā, nevis beigās. OK, pietiks, nu, uzsaucu 2 kafijas par 2,20 Ls. uz visiem... Kādreiz man uzsauksiet. Galvenais, ka vieta notestēta un lai šiem nesākas galvassāpes mūs citu reizi ieraugot!

MB Club ikmēneša Meets

06. Decembris 2008, 10:09

[user]379|Mizx|[/user]Nez, nez. Es jau neskatījos uz nagiem, kas notika, kad visi citi maksāja, bet tur bija atzīmētas kafijas, kas bija pasūtītas sākumā, nevis beigās. OK, pietiks, nu, uzsaucu 2 kafijas par 2,20 Ls. uz visiem... Kādreiz man uzsauksiet. Galvenais, ka vieta notestēta un lai šiem nesākas galvassāpes mūs citu reizi ieraugot!

hmm varētu būt ka tā viena ir mana 8D vrodi es teicu ka kafija un koktēlis, bet moš šams padomāja ka tikai koktēlis :whistle: ah pirms pasūtīt vajadzēja laikam paskatīties cik maksā :ninja: lai beigāz zin cik jādod kāposts :whistle:

MB Club ikmēneša Meets

06. Decembris 2008, 14:54

Pasā sākumā es pasūtiju 2 kafijas un naudu ari abas reizes vienkarši noliku uz bāra. Moš manejas džekam nojuka?

MB Club ikmēneša Meets

06. Decembris 2008, 17:35

[user]387025|Viks|[/user]Pasā sākumā es pasūtiju 2 kafijas un naudu ari abas reizes vienkarši noliku uz bāra. Moš manejas džekam nojuka?

Tas varētu būt ticami. OK, miers mājās! 2 kafijas ir tikai 2 kafijas! Notestējām, ka puisi var "uzkārt" pasūtot tādā lielā barā un viss. Nākamreiz piedomāsim, lai pašiem nesajūk.

MB Club ikmēneša Meets

05. Janvāris 2009, 10:49

Atgādinājums par ikmēneša tikšanos :)

MB Club ikmēneša Meets

05. Janvāris 2009, 11:01

visi tie, kas vēl nav saņēmuši jaunās kluba biedru kartes un kreklus, lūdzami piebraukt tur, apnicis to visu vazāt līdzi :!

MB Club ikmēneša Meets

05. Janvāris 2009, 11:14

[user]2|SZ|[/user]visi tie, kas vēl nav saņēmuši jaunās kluba biedru kartes un kreklus, lūdzami piebraukt tur, apnicis to visu vazāt līdzi :!

... un kalendārus arī!

MB Club ikmēneša Meets

05. Janvāris 2009, 11:32

[user]425|mipe|[/user]
[user]2|SZ|[/user]visi tie, kas vēl nav saņēmuši jaunās kluba biedru kartes un kreklus, lūdzami piebraukt tur, apnicis to visu vazāt līdzi :!

... un kalendārus arī!

uz vietas varu nopirkt kalendaru ?

MB Club ikmēneša Meets

05. Janvāris 2009, 12:59

Jaa es arii gribeetu, ja nev nopirkt, tad vismaz paskatiities uz galarezultaatu ;)
Taatad buus jaaizbrauc... :ninja:
Tēma slēgta