Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Forsāžas auto klubu sporta spēles 2006

30. Augusts 2006, 13:27

[user]580|KANTAINAIS|[/user] Attālums - 130 km.

vot man liekās ka 150 km kā minimums... :whistle:

30. Augusts 2006, 14:52

1) Vai kāds ir iedevis Dūdai tos šaušanas disciplīnas noteikumus?

2) Tad pēc plāna mēs visi izbraucam 09.09. un dodamies uz to vietu- ko mēs daram ar formas tērpiem (Katra personīgā izvēle vai būs kas kopīgs visiem), paiku un alkoholu????
Par alkoholu es piedāvāju pasūtīt lun paņemt līdzi 30 litrīgo Piebalgas alus muciņu (Apm 29,- Ls) un laistīties uz vietas.....

3) Ja es pareizi sapratu, tad mums ir pasūtītas 2vas 3vietīgās mājiņas...... kā mēs sagulēsim un kur pārējie domā nakšņot?

30. Augusts 2006, 15:15

[user]377|skeram|Rodas daži jautājumi/neskaidrības??!!??!![/user]1) Vai kāds ir iedevis Dūdai tos šaušanas disciplīnas noteikumus?

2) Tad pēc plāna mēs visi izbraucam 09.09. un dodamies uz to vietu- ko mēs daram ar formas tērpiem (Katra personīgā izvēle vai būs kas kopīgs visiem), paiku un alkoholu????
Par alkoholu es piedāvāju pasūtīt lun paņemt līdzi 30 litrīgo Piebalgas alus muciņu (Apm 29,- Ls) un laistīties uz vietas.....

3) Ja es pareizi sapratu, tad mums ir pasūtītas 2vas 3vietīgās mājiņas...... kā mēs sagulēsim un kur pārējie domā nakšņot?

Jā, šef!
1) disciplīnas noteikumi aizsūtīti, vari gulēt naktī mierīgi :D
2) Braucam visi kopā uz Pērlītēs sestdien, 9.sept. no rīta, precīzs laiks tiešām vēl nav paziņots. Domāju, ka paiku varētu pirkt samērā organizēti (varbū6t pat deliģēt kādam to darīt iepriekšējā vakarā), bet alkoholu gan varbūt katrs ņem savu. Speciāli pasūtīt vienādus kreklus vienam pasākumam - domāju nav vērts. varbūt braucam ar mūsu kluba krekliem, tikai saskaņojam krāsu - balta vai melna?
3) Pareizi saprati par mājiņām, gudrs puika :D sagulēšanas jautājumu atrisināsim uz vietas, tie kas nav pieteikušies uz mājiņu, nakšņo teltīs...
Vēl ir jautājumi? Jautā, bet es neatbildēšu, slinkums :D

30. Augusts 2006, 15:23

[user]55144|Electra|[/user]Domāju, ka paiku varētu pirkt samērā organizēti (varbū6t pat deliģēt kādam to darīt iepriekšējā vakarā), bet alkoholu gan varbūt katrs ņem savu.

Labi, tad jautājums- kam patīk tā doma par alu...... kurš vēl piesakās 8) , jo viens es 30 litrus neizdzeršu...... :whistle:

30. Augusts 2006, 15:23

a ko darīt, ja ir tikai sarkana mbclub.lv maika? :D

30. Augusts 2006, 15:27

[user]3727|didi|[/user]a ko darīt, ja ir tikai sarkana mbclub.lv maika? :D

Un man tikai melnais T-krekls......

30. Augusts 2006, 16:38

Nu tad visi būs cilvēki kā cilvēki, a tu viena sarkanā... :P

30. Augusts 2006, 16:40

a man nav telts :(

30. Augusts 2006, 16:41

kad tad kaut ko tādu taisīja ??? 8D

30. Augusts 2006, 19:19

[user]2|SZ|[/user]

kad tad kaut ko tādu taisīja ??? 8D

pashdarbība...

Man ir tikai melns polo kr. un sievai nav vispār. Varu piedāvāties izgatavot visiem vienādus t-kr. Krekla cena varētu būt apmēram 4,- Ls, atkarībā cik daudz gribam virsū.. Ja tikai mūsu logo, tādu maziņu kā uz polo krekla, tad pat 4,- lati nebūs... Vai ir interese? Tad varam jebkādā krāsā...
Tēma slēgta