Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
28. Augusts 2004, 20:10
Kristapz, a ko nevarēji ātrāk ierasties? būtu vismaz tad kopestiski pa Zigi pašaudijušies, a vienam bija tā nedaudz neinteresanti, tapē vinš tika pasaudzēts. Šoreiz :evil: Par tiem milichiem - viss saistiits ar 1u kasti, redzeetu to kasti, saprastu, kapeec pieseejaas, un kapeec, zinot kur mees shaudijaamies, mums bija smagas aizdomas, ka vinji mums vareetu piesieties
28. Augusts 2004, 21:16
Kaste ir pilnīgi stilā - tā ir no rokas granātmetēja koplekta ar 6 vienībām, nu tāda skaista zaļa koka kastīte, kuru mēs ar ELsprogo divatā stiepām. Kad gājām uz mašīnām, muņiki vēlējās uzjautāt kas tad tajā kastē... ELsprogo saka - baravikas... Nu tad lai rādot tās baravikas... Parādījām arī. Nu neko, parunājām ar šiem, kuram mājās ir labāks AK vai AKM...
29. Augusts 2004, 00:26
[user]375|Valdis|[/user]Kaste ir pilnīgi stilā - tā ir no rokas granātmetēja koplekta ar 6 vienībām, nu tāda skaista zaļa koka kastīte, kuru mēs ar ELsprogo divatā stiepām. Kad gājām uz mašīnām, muņiki vēlējās uzjautāt kas tad tajā kastē... ELsprogo saka - baravikas... Nu tad lai rādot tās baravikas... Parādījām arī. Nu neko, parunājām ar šiem, kuram mājās ir labāks AK vai AKM...
.gif)
Nekaa - tas biju es, kas par baravikaam teica...
29. Augusts 2004, 09:02
Tu???

Nu vienalga labi- riktīgi smieklīgi vismaz bija..... :evil:
29. Augusts 2004, 10:34
Tas nevarēju būt es, jo es saku tikai taisnību. Šajā gadījumā, es pavisam godīgi teicu ka tur ir mīnas.
30. Augusts 2004, 11:28
Привет!!! Скажите пожалуйста насчёт 5 числа сколько будет народу во сколько сибираемся...можно ещё с собою участников взять???
30. Augusts 2004, 11:37
To Larry:
Buusim cilvēki ap 22, tur jābūt 13os, tātad tiekamies kautkur 12os, par vietu vēl vienosimies. Neesmu drošs par to, vai vēl kādu driixt ņemt līdz, jo pagājšnedēļ man vajadzēja maksāt drošības naudu, kas atbilst 1Ls par katru spēlētāju, samaksāju 21Ls, un ja pēkšņi būs 26, 27 vai vēl vairāk, neesmu drošs par to, ka kāds mums nepiesiesies, kaut gan pēc idejas jau starpībai nekādai būt nevajadzētu. Laikam jāuzzvana uz to kantori un jānoskaidro. Līdz tam, nesoli saviem draugiem neko, jo nezinu, vai viņi driixt braukt vai ne.
30. Augusts 2004, 11:49
Gan jau ka drīkst braukt, vienīgi ar pasū spēlēšanu būs kā būs. Jānoformē precīzs komandas sastāvs, lai nesanak stulba situācija tur uz vietas.
03. Septembris 2004, 11:31
kas kur cikos 5taja viss notiks. atgadiniet maksasanas kartibu - pirms vai pec, ja izdzivos

ps sito infa vajag laicigi, jo ir dazi labi, kas 15.30 sodien beidz darbu
03. Septembris 2004, 11:47
nu un kā tad ar komandas sastāvu??? Varu teikt par sevi - 5 datumā visticamāk būšu manāmi "saguris"

, kašķīgs :? , ja pilnīgi un galīgi nesaindēšos ar alkoholu :? ... Tāpēc droši vien būšu skaļš skatītājs 8D . Nu ja nu vienīgi mani dārgā vispār nogādās līdz spēles vietai

...