Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Jubilejas pasākums LDz muzejā !

08. Maijs 2010, 01:23

Lai Jums labi, es gribēdams netieku. Jāslavē Kornēlija.

08. Maijs 2010, 08:35

Jautājums/lūgums- laikam jau Mizikam, bet varbūt pēc reorganizācijas, kas mainījies ;)
Vai šodien varētu nopirkt vismaz 4us kluba paliktņus? :):super:

08. Maijs 2010, 20:36

Esam atpakaļ mājās.
Pasākums bija super! Paldies visiem, kas ieradās un tiem, kas organizēja. Šī dzimšanas diena bija labākā, ko es atceros :)

P.S.
AS, būtu man jaunie amīši, būtu gājuši ātrāk :D

08. Maijs 2010, 20:44

No savas puses arī gribu pateikt lielo Paldies visiem! Pasākums izdevās ļoti labs! Tā tik turpināt! :super:

08. Maijs 2010, 20:44

Varu tikai nožēlt , ka neierados !
Un kur tas SZ ņem to krāsu priekš sava autiņa?

08. Maijs 2010, 20:57

SUPER. PALDIES

08. Maijs 2010, 21:49

Uiiii, pasākums bija SUPER!!! Organizatori malači, ofic/daļa bija samērā īsa, (tieši kā vajag, ar turpmāko iespēju doties svaigā gaisā, kur bija siltāks nekā telpās :D ), paldies par iespēju apskatīt muzeja eksponātus :) paldies par kūku ar "gumijas marcipānu" (jox protams, kūka bija ļoti garšīga) :D "Zaļā" pasākuma daļa vispār bija :super: beigās pat saule sāka spīdēt, vaigi sāpēja no smiekliem un vēders bija pilns ar viss kaut ko garšīgu, līdz ar to bija iestājies pilnīgs satisfakšons, braucot uz mājām, ērti iekārtojoties savā vismīļākajā CLK sēdeklī :P Paldies viņam, ka viņš man ir :king: Paldies pa foto (ceru, ka drīz redzēsim bildītes), paldies par to, ka šodien sapazinos ar vairākiem jauniem MB īpašniekiem...:mbclubrulz:
Pēdējo reizi laboja _Ir_ - 09. Maijs 2010, 00:09, kopā labots 1 reizi.

08. Maijs 2010, 22:44

08 May 2010 21:36:12 RG rakstīja:
Esam atpakaļ mājās.
Pasākums bija super! Paldies visiem, kas ieradās un tiem, kas organizēja. Šī dzimšanas diena bija labākā, ko es atceros :)

P.S.
AS, būtu man jaunie amīši, būtu gājuši ātrāk :D

Tiešām pzoitīvs pasākums, kom[anija super, vieta super, MB super viss bija vnk super ;)

P.S Paldies RG un pēcāk sadzītajām Romama par super bārbraucienu uz Rīgu :party:
p.p.s RG tāpat arī bija labi, lai gan varēja vēl...... :emo:

08. Maijs 2010, 23:12

Es arī pievienojos pārējiem-tiešām, pasākums izdevies pa pirmo! Tika iepazīti jauni interesanti cilvēki, kā arī vietas izvēle man ļoti patika :super: Paldies!!!

P.S. par to braukšanu uz Rīgu.... cik atceros, tad kā Reiņa trasē ievilku elpu, tad tikai Rīgā izelpoju! :D

08. Maijs 2010, 23:44

Paldies Jums, kas piedalījās! :super:
Tēma slēgta