Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Purčiks- Candy Shop Team ?

24. Februāris 2007, 20:07

9 из которых засветились...

24. Februāris 2007, 20:09

Da, u nego ruchnaja peremotka, i cho-to tam ne rabotalo, on reshil otrkitj, i vot... rezuljtat! :(

24. Februāris 2007, 20:10

:lol:

24. Februāris 2007, 21:47

Cik burgeriem pienāca laiks doties citos ūdeņos pēc pārstrādes???? :whistle:

Es saprotu ka šā un tā bet vai ko tamlīdzīgu nevar sarunāt un uzrīkot kādā nedēļas vidus dienā?? A to 5dienas vakari aiņemti sanāk!

25. Februāris 2007, 01:49

[user]188304|becker|[/user]Cik burgeriem pienāca laiks doties citos ūdeņos pēc pārstrādes???? :whistle:

Es saprotu ka šā un tā bet vai ko tamlīdzīgu nevar sarunāt un uzrīkot kādā nedēļas vidus dienā?? A to 5dienas vakari aiņemti sanāk!

Reku tak ir:
http://www.mbclub.lv/news/mbclub/article.php?id=137719

26. Februāris 2007, 10:28

labvakar!!!!

piektdien bija tiešām interesanta parādība.....

ap 20.00 es izvēlos no mājām, lai aizbrauktu pazavērties, kas tad mums te Purčikā tusējas....

Piebraucot pie McDonalda/Statoila, ievēroju Romas MB...šis bij šo nolicis netālu no mazgātuves, laikam domādams, ka no turienes ārā nākošais mitrums kaut nedaudz apmazgās viņa auto ? :D

blakus gan stāvēja smuka C klase ( Loluu), viņai gan auto jau bija tīrs....

netālu stāvēja un visu ap stūri vēroja Serjoga, kad nācu klāt, viņs teica, lai netraucējot, esot misijā.....

Pie McDonalda bija pieparkojies Lincis, kurš noslēpies aiz logu tonējuma, mēģināja saregulēt Subwooferi......laikam lai burgeri labāl pa pannām lēkā :D

pēcāk ieradās MB 300 SL un šo bija gandrīz ar varu jāvelk iekš to Mcdonald.....šis teica, ka nevarot neko tādu pat ostīt, jo tad būs arī naktūs jātrenējas :D

26. Februāris 2007, 10:33

kad Roma sapirka nepieciešamo daudzumu Čīzburgerus ( pilnas kabatas)-devāmies ārā, kur āp Statoilu jau kādus 6 apļus riņķoja AnsisR...

redzot, ka Statoils tiek vienkārši nobloķēts ar MB -nolēmām doties uz MN(Mēbeļu Namu) tur laikam liekāks laukums...

MB300Sl vēl gan paspieda no Romas čīzburgera ārā majonēzi, teicās, ka kārbau bik eļļai vajagot :P

26. Februāris 2007, 10:38

aizbraucot pie MN, sastājāmies rindā..... un te- pietuvojās E39 beha.....nospolēja, nonesa gandrīz apmales un pašu MN....

no tā kautrīgi izrāpās ārā Electra un Mipe un , kautrīgi smaidot, atņēma man DVD filmas, kuras es skatos tad, kad izmantoju Draiva pakalpojumus.....

Vēlāk mums klusām piebiedrojās Puika.......

26. Februāris 2007, 10:39

beigās gluži nemanot izrādījās, ka sēžām Mēness boulingā.....un salikt tur savus MB-tā arī bija māksla.... 8D

nākot ārā, dzirdēju , ka barigas pie durvīm teica otram barigai - "apsties-viss pagalms ar Meršiem, psc..... " :D:D:D

26. Februāris 2007, 10:40

[quote][user]2|SZ|[/user]labvakar!!!!

:D
Aizvien pēc Singapūras laika dzīvo? :D :D :D
Tēma slēgta