Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Atvadas no rudens

18. Novembris 2004, 19:42

Es ar savu braali -braucam! ;)

Taatad rit pl.10.30 pie ALFAs

Atvadas no rudens

19. Novembris 2004, 00:18

Eh, paskatījos, ka man riit autobraukšana pl.10 sākās un tik pl.11.30 beidzas :( un es tad esmu tik Pārdaugavā. :x
Tā kā šoreiz laikam nekas sanāks, lai gan tāāā gribējas redzēt tās jaukās vietiņas un jūriņu, un protams arī pārējos. :arge:

Atvadas no rudens

19. Novembris 2004, 00:32

:headbang: Lai jums labi iet rīt (nu jau šodien). :drink:

Atvadas no rudens

19. Novembris 2004, 19:25

HENI - kur tad tu shodien biji, ka neieradies :ninja:

Atvadas no rudens

19. Novembris 2004, 22:20

Sveiki!
šodien nekādi nevarēju piebiedroties Jums. kauns!
Es vēlētos pateikties ElSprogo par tel.zvanu ar aicinājumu piedalīties braucienā. paldies!
Ēs tā jutu, ka īsā laikā jārīko "Ziemas sagaidīšanas" pasākumu.... starp citu, MBClub.lv plānā bija ierakstīs ekstremāls brauciens pa sniega ceļiem...
Viss mums izdosies

Atvadas no rudens

20. Novembris 2004, 12:11

moš ta kāds uzraksta kādu kopsavilkumu par vakardienas pasākumu...nu davai... :P ...es tik varu pateikt, ka man viena kāja ir kļuvusi zilāka un resnāka par otru.... :cry:

Atvadas no rudens

20. Novembris 2004, 12:21

:(cik es noprotu tad vakardienas bruciens saslimdinaajis gandriiz visus ....taa tas nebija paredzeets !! :(

Atvadas no rudens

20. Novembris 2004, 12:21

Domaaju, ka vajadzeetu atsevisku rakstu par sho pasaakumu, kur buus arii bildes ;)

Atvadas no rudens

20. Novembris 2004, 12:31

[user]6695|RIPS|[/user]:(cik es noprotu tad vakardienas bruciens saslimdinaajis gandriiz visus ....taa tas nebija paredzeets !! :(

RIP, nav tik traki :) Vienkaarshi veseliibas paarbaude, lai zinaatu vaajaas vietas... Taapat kaa ar auto, lai saprastu, kas pa kaiteem, ir jaaizbrauc ar to 8)

Atvadas no rudens

20. Novembris 2004, 12:38

[user]6695|RIPS|[/user]:(cik es noprotu tad vakardienas bruciens saslimdinaajis gandriiz visus ....taa tas nebija paredzeets !! :(

tu koo, viss tak ir kārtībā ;) ar mani ir vienmēr tā, ka pēc katra pasākuma kaut kas ir uzsists, zils vai kā savādāk sabojāts :P :P :P esmu jau pieradusi.... :lol:
Tēma slēgta