Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
27. Maijs 2007, 14:35
Intars, Rolands, Ievishs - atsūtiet PM auto reģistrācijas nr., auto tehniskās apliecības numurus un ja nav teh. pasē ierakstīts - auto jaudu Zs (kur dabūt - nezinu, piemēram, Jeep tehapliecībā ir rakstīts).
Motelī vietas ir rezevētas - motelis M11, Genseka rakstītajā ir links. Paskatīsiemies kā mūs MBclub.ru mīl, jo vietu piemeklēja viņi

. Cena - 20 Ls divvietīgais, standarta. Naktsmītnei zvaigznīšu nav, liekas..., atrodas 3 km attālumā no Metro galapunkta.
28. Maijs 2007, 12:44
Liekas, ka šodien tikšanās izpaliek, jo daļa netiek, daļa nav neko teikusi un ar Uldi un Genseku sazvanījos. Tad nākamā tikšanās reize varētu būt trešdien volejbolā. Es būšu, Ievish būs, vēl kāds būs?
28. Maijs 2007, 16:03
mazliet mainījusies nakšņošanas vieta - viesnīca ЮГО-ЗАПАДНАЯ
http://www.motelspb.ru/price.phtml. Mums ir rezrvētas septiņi 2vietīgie pusluksi pa 1500Rub/diennaktī. Gatavojiet naudiņu, 7. datumā būs tā jānodod Gensekam, kas norēķināsies. Naudas savākšanu vienosimies šajā nedēļā - visticamāk, pārskaitot uz manu kontu, tālāk es nodošu Gensekam. der?
30. Maijs 2007, 10:09
Pašreizējais komands sastāvs (dalījums pa numuriem, pa auto viss ir skaidrs) :
Valdis, Aļona
Ivars, Ruta
Kantainais, Annushka
Ievish, Draudzene
Rolands, sieva
Intars, Ginta
Aldis
Tātad tagad finanšu jautājums. Sakarā ar to, ka 7. jūnijā Genseks nodod naudu par viesnīcu MBclub.ru pārstāvim, kas organizē/rezervē naktsmītnes, lūgums līdz 6. jūnijam naudu nodot man. Tātad numurs diennaktī maksā 1500 RUB, kas nozīmē, ka 4500RUB no numura (skat sarakstu), izņemot Intaru, kas brauc prom ātrāk, attiecīgi - 3000RUB. Mani var satikt darba dienas laikā Teikas, Purvciema rajonā, iepriekš sazvanoties. Tālrunis - 29276771. Gaidu zvanu.
20. Jūnijs 2007, 23:00
Labvakar.
Dalībnieki jau visi zin, bet info pārējiem:
Tātad rīt, plkst. 7.00 ar četrām automašīnam 12 MBclub. lv kluba un cita draudzīga kluba pārstavji un citi līdzi jūtošie, dodas ciemos uz kaimiņzemi. Tur mūs pat sagaidīšot draudzīga Krievijas MBclub.ru pārtāvis/ji
.gif)
Ta kā mācīsim vietējos svinēt Jāņus
.gif)
Plānots, ka ap 19.00 pēc Latvijas laika būsim Pēterburgā un būsim gatavi uzkurt kādu ugunskuru Ņevas krastā
.gif)
.
LV varēsiet sagaidīt 24. jūnija vakarā.
Lai Jums visiem lustiga svinēšana un papardes zieda meklēšana
.gif)
Lai izdodas arī mums!!!
20. Jūnijs 2007, 23:01
Lai Jums izdodas!
20. Jūnijs 2007, 23:03
:drink: Nu tad lai jums lustiga ligoshana un gaidam atkal atpakal! Sveiciniet kaiminus!
25. Jūnijs 2007, 17:35
Nu, kad sāksiet lielīties, cik labi gāja.... :whistle:
25. Jūnijs 2007, 17:42
[user]156395|Nompelis|[/user]Nu, kad sāksiet lielīties, cik labi gāja.... :whistle:
kad attiesim :drink: