Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

BMWLife.lv ielūdz!

02. Aprīlis 2008, 19:23

Izpētīšu pasākuma aizkulises, organizatorus, dalībniekus un visu pārējo. Pēc tam vēl izrādīsies, ka nemaz nedrīkstu nepiedalīties. Secinājumi -- es droši vien būšu obligāti.

BMWLife.lv ielūdz!

08. Aprīlis 2008, 09:40

Ir apstiprināts sacensību Nolikums un aktivizēta pieteikšanās, sīkā BMWLife.lv dzimšanas dienas kauss

BMWLife.lv ielūdz!

08. Aprīlis 2008, 11:35

xex :) esli uspeju posle raboti , to podjedu . kto budet ?

BMWLife.lv ielūdz!

08. Aprīlis 2008, 13:54

Es jau sen gribēju pa trasi panēsāties, bet mašīnas žēl :D

BMWLife.lv ielūdz!

08. Aprīlis 2008, 14:24

[user]540|RICHY|[/user]Es jau sen gribēju pa trasi panēsāties, bet mašīnas žēl :D

vai ta kāds tev lieka mašīnu lauzt? ;) izbrauc mierīgi, savam priekam, tā teikt.
Līdzīgs pasākums jau mums ir bijis un nebij tik traki, reku var palasīties http://www.bmwlife.lv/forum/showthread.php?t=5873

BMWLife.lv ielūdz!

08. Aprīlis 2008, 15:17

mans ar laikam būs, ja pēkšņi plāni nemainīsies... =)
draudzene visu laiku kircina, ka es te uz MB auto esmu fans, ta viņa pirkšot BMW :lol:

BMWLife.lv ielūdz!

10. Aprīlis 2008, 14:18

Ņemot vērā interesi par pasākumu - reģistrāciju sacensībām pārtraucam pie 50 ekipāžas.
Priekšroka tiem, kuri būs pieteikušies savlaicīgi http://www.bmwlife.lv/forum/showthread.php?t=9563 vai uz e-pastu jk328@inbox.lv

Reģistrācija dalībai sacensībās trasē notiks līdz plkst. 12.30!!!

BMWLife.lv ielūdz!

10. Aprīlis 2008, 16:28

negribu būt rupjš, bet
ejat bmlife d####
Otrs auto man ir BMW, mēnesi nevaru saņemt uzlīmi lai paspētu akcijas laikā diognastiku veikt ar atlaidi. Tā nedara ar ar biedriem. Pat zvanot normāli nevar atbildēt. :evil:
Iešu atpakaļ pie "edzula", bmwpower.lv, nabagāks nepalikšu.
:evil:

BMWLife.lv ielūdz!

10. Aprīlis 2008, 16:55

[user]187385|Markss|[/user]negribu būt rupjš, bet
ejat bmlife d####
Otrs auto man ir BMW, mēnesi nevaru saņemt uzlīmi lai paspētu akcijas laikā diognastiku veikt ar atlaidi. Tā nedara ar ar biedriem. Pat zvanot normāli nevar atbildēt. :evil:

1.kārt-mēs neatbildam par Latvijas Pasta darbību
2.kārt-zvani Tu uz Latbemu, nevis mums, līdz ar to laifam nav nekāda sakara ar "normālu atbildēšanu/neatbildēšanu"
3.kārt-pasākumā piedalīties nav spiesta lieta, mēs aicinam, ko izlem Tu - tā jau ir Tava darīšana!

BMWLife.lv ielūdz!

10. Aprīlis 2008, 17:47

[user]449275|Saulje|[/user]
[user]187385|Markss|[/user]negribu būt rupjš, bet
ejat bmlife d####

1.kārt-mēs neatbildam par Latvijas Pasta darbību
2.kārt-zvani Tu uz Latbemu, nevis mums, līdz ar to laifam nav nekāda sakara ar "normālu atbildēšanu/neatbildēšanu"
3.kārt-pasākumā piedalīties nav spiesta lieta, mēs aicinam, ko izlem Tu - tā jau ir Tava darīšana!

Lai saņemtu uzlīmes ir norādīts tālr. nr. :
"Uzlīmes var iegūt, piezvanot pa tālruni 26655555, un sarunājot tikšanos." (c) bmliwe.lv
Tas ir Latbemai? Kāds viņiem sakars.
Un nevajag visu vainu velt uz pastu, forumā to jau darat. Nav ar pastu problēmas, bet ar Jums. Tad vismaz būtu atļāvuši otreiz pasūtīt, bet redz nē, ja vienreiz esi sūtījis var nodublēties.
:x
Tēma slēgta