Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Laivu brauciens

15. Aprīlis 2006, 20:53

[user]387|elSprogo|[/user]Atzīšos, ka pašlaik pat nezinu, kuri datumi labaaki, bet darīt to Jāņos varētu būt bīstami - cilvēki tomēr gribēs nedaudz ieraut

nedomāju, ka citā datumā mūsu grenadieru gvarde atturētos no tā....... ;)

Laivu brauciens

15. Aprīlis 2006, 22:03

Nevajag vairāk uz pavasara pusi ,tipa ūdeņi kamēr vēl augstāki , mans variants- pa Braslu no Straupes līdz Gaujai un tālāk līdz Siguldai ,ja vajag pamatot ,tad apdomāšu...

Laivu brauciens

15. Aprīlis 2006, 22:33

2.Man un Annushkai der datumi pēc 8.jūlija...
3.Mēs esam par sportisko variantu, bet maršrutus nepārzinām. Līdz ar to piekritīsim jebkuram piedāvājumam :)

Laivu brauciens

15. Aprīlis 2006, 23:19

Участвую...

Laivu brauciens

16. Aprīlis 2006, 00:02

Kā jau es teicu 5dien, tad esmu PAR šo pasākumu. Maršruts vienalga, tāpat neko nesaprotu, bet varu painteresēties no jau pieredzes bāgātajiem draugiem, kam šādi pasākumi ierasta lieta ir (protams ja vajag).
Moš es varu kaut kādā veidā atvieglot visu šo pasākumu ar datumu izlemšanu, jo pirmāmkārtām vissakarīgākais laiks LV ir tieši jūlijā, un man der tikai tās nedēļas nogales, kad ir 1.-2. jūlijs un 15.-16.jūlijs. Un par cik es biju viens no tiem bļāvējiem kas bija PAR šo pasākumu, tad es ceru, ka ņemsiet vērā mani izvēloties datumus :D

Laivu brauciens

16. Aprīlis 2006, 01:45

es atsakos
man baisi no taam laivaam, jau tagad

Laivu brauciens

16. Aprīlis 2006, 10:08

Kā jau minēju Tūjā, es iesaku maršrutu no Valmieras līdz Cēsīm un iesaku to pasākumu ar visām ģimenēm. Tas nozīmē, ka ir jāskatās plostu vai gumijas laivu virzienā, jo iekš kanoe sīkie (Es par diviem, Helmuts un Paula, to 100% varu apgalvot) ilgāk par 20 min mierīgi nenosēdēs.....

Piedevām, laicīgi izplānojot maršrutu un ieplānojot naktsvietas, var ar plostot negribētājiem sarunāt atpūtas vietas iekārtošanu- paņemt nomā nojumes un sagatavojot saliekamos galdus un krēslus, es varētu paņemt līdzi alus krānu un kādu muciņu (50 litri) alus utt....... respektīvi, pavadīt nakti civilizēti.....

PS. Par datumiem man ir vienalga- mēs ar bērniņu esam baigi "aizņemtie" cilvēki.....

Laivu brauciens

16. Aprīlis 2006, 10:24

piekrītu skeramam, ar kanoe vai jebkādām citādām tādām uz ūdens peldošām ierīcēm ar ģimenēm galīgi garām. Plosts jāņem tas lielais,ja civēku skaits būs ap 10, ja vairāk, tad gan jādomā, vai ņemam mazos vai 2us lielos. Var taisīt 3diennieku, respektīvi, 5dien vakarā izbrauc uz vietu, kur sākas plostošana, tur paliek pa nakti, nākamās dienas rītā tie, kas grib plostot, plosto pa iepriekš zināmo maršrutu, vakarā satiekas nometnē, atkal ceļ teltis, cep desas utt, a tie, kuriem 3 dienas liekas pa daudz, var braukt mājās.
Es piedāvāju 14-16.jūliju, jo 1) tad ir varbūtība, ka būs silts un labs laiks, 2) pietiekams laiks, lai visu saplānotu, 3) visi braukt gribošie var atzīmēt šito datumu un basta.

Laivu brauciens

16. Aprīlis 2006, 11:11

PIEDALOS!

visdriizaak, ka gumijas laivas ir iistais variants. tomeer ir ko dariit un aireeties tur arii. taas jau ir dazhaada izmeera - 2,3,4-vietiigas, vel vairak vietas. taa kaa tur var sakombineeties dazhaadi.

var jau arii plostu, bet nu tad jau jaarekinaas ar to, ka tas buus vienkarshi tusinsh uz uudens. ar vai bez alus :) ja bez alus tad vispaar nav saprotams ko dariit uz plosta :D :D taa kaa plosts man liekas jaatstaaj variantaa, ja galiigi neizveidojas variants ar gumijas laivaam.

Laivu brauciens

16. Aprīlis 2006, 11:45

sporta variants nav nopietni, ja vēlamies ar ģimenēm, mammām un vecmammām kopā braukt......

tāpēc lielie oranžie gumijas plosti ir vērā ņemama alternatīva.....

P.S. Kristapza, kur tev avatars, pārdevi ar visu SECu ?
Tēma slēgta