Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Došanās pretim pavasarim

06. Aprīlis 2006, 14:09

Heni, domāt skaļi ir iešana pareizā virzienā. Jo vairāk ideju, jo labāk, un jo vairāk ir iespēju, ka varbūt kaut kur saorganizēsamies :D

Došanās pretim pavasarim

06. Aprīlis 2006, 14:15

didi jaukumiņ tieši tā.Ar Tavām lūpām runā ptiesība. :) Netālu no Tūjas ir laba vietiņa no lauku tūrisma ar pirtiņu un kamīnu ... ko tauta saka???Moš izkvēpinam ziemas garu???

Došanās pretim pavasarim

06. Aprīlis 2006, 14:37

[user]4054|Henis|[/user]didi jaukumiņ tieši tā.Ar Tavām lūpām runā ptiesība. :) Netālu no Tūjas ir laba vietiņa no lauku tūrisma ar pirtiņu un kamīnu ... ko tauta saka???Moš izkvēpinam ziemas garu???

tu domā, ka vajadzētu pirti?
Mēs tak tikko kā bijām pērties :D tu gan nebiji...
Jo šis vairāk tāds āra pasākums + pavizināšanās...

Došanās pretim pavasarim

06. Aprīlis 2006, 14:40

[user]580|MBcoupe|[/user]
[user]4054|Henis|[/user]didi jaukumiņ tieši tā.Ar Tavām lūpām runā ptiesība. :) Netālu no Tūjas ir laba vietiņa no lauku tūrisma ar pirtiņu un kamīnu ... ko tauta saka???Moš izkvēpinam ziemas garu???

tu domā, ka vajadzētu pirti?
Mēs tak tikko kā bijām pērties :D tu gan nebiji...
Jo šis vairāk tāds āra pasākums + pavizināšanās...

Es tik ta skaļi domaju.Viss ka sbūs būs labs :) .
tad kad Jūs bijāt pirtī es pa Itālijas Alpiem plosijos :))

Došanās pretim pavasarim

06. Aprīlis 2006, 14:46

[user]4054|Henis|Super!!!![/user]Es gāzēju.Bet laižam kut kur talā.Uz Vetspili-Liepāju.Vai Palangu,vai Tallinu.Pa Ventspili,Liepāju un Tallinu es varu uzņemties gida lomu.A moš uz divām dienām?A ????

vo, tas būtu laba ideja priekš Ukrainas brauciena testiem :-)

Došanās pretim pavasarim

06. Aprīlis 2006, 19:26

Es principā atbalstu gan vienkāršu viendienīti- Tūjā, gan arī Heņa piedāvājumu- divdienītis ar pirtiņu un nakts palikšanu....

PS. Man ta labi, man ir veseli divi šoperīši- Saule un Didi :D :D

PSS. Īpaš sveiciens Henim....... sen neesi redzēts.... :whistle:

Došanās pretim pavasarim

06. Aprīlis 2006, 19:50

paldies Skeram

Došanās pretim pavasarim

06. Aprīlis 2006, 19:56

es rī atbalstu Heni...emm..gribēju teikt......sveicinu! 8D

ak Tad jums tur pavasaris?

man te sniegs!!!!!!!!!

Došanās pretim pavasarim

07. Aprīlis 2006, 20:32

Nu kas i ko??? Kādas jaunas idejas???

Došanās pretim pavasarim

09. Aprīlis 2006, 14:15

Plkst.10 tiekamies lielveikala ALFA tālākajā stāvlaukumā un ejam iepirkt desas (jāprecizē vai šajā dienā vispār RIMI strādās, pretējā gadījumā katram desas būs jāiepērk iepriekšējā dienā).
Plkst.11 izbraucam no ALFAs.
1.apskates objekts (25) - Lielais Lauču akmens (vairāk nekā 2m augsts un aptuveni 70t smags jūrakmens, saukts arī par "Akmeņu karali");
2.Minhauzena meža taka - Duntes muižas teritorijā, kas ir garākā apses koka laipu taka taka Eiropā - 5.3km gara ar 32 pieturvietām;
3.Liepupes pilskalns (23) - Latvijā vistuvāk jūrai esošais pilskalns;
4.Liepupes izziņas taka (24) - aptuveni 3.5 km;
5.Veczemju sarkanās klintis (18.) - 200m garš un līdz 4m augsts smilšakmens atsegums ar grotām un alām, krāšņakais sarkanā smilšakmens atsegums jūras piekrastē Latvijā.
6.Tūjā pie jūras iekurt ugunskuru;

Karte, kurā redzami šie pieturas punkti - http://www.limbazi.lv/apskates_objekti.htm
Tēma slēgta