Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

AUTO TUNINGA ŠOVS 2005

24. Janvāris 2005, 16:56

Par AutoEksotiku pagātni nezinu, jo nav bijusi vajadzība interesēties, bet ir iespēja tur noorganizēt praktiski jebko saprāta un vietas iespēju robežās... vismaz tā vajadzētu būt...

AUTO TUNINGA ŠOVS 2005

25. Janvāris 2005, 00:02

Cenas bija :D 5ls bet lai bija sagatavota mašina priekš TUNINGA ŠOVAM

AUTO TUNINGA ŠOVS 2005

29. Janvāris 2005, 19:10

[user]12757|Sergejs|[/user]Cenas bija :D 5ls bet lai bija sagatavota mašina priekš TUNINGA ŠOVAM

Ja ja... ???!!! 5Ls - un var piedalīties??? Bet tavs Mersis bija kādreiz tur? Man liekas ka esmu redzējis! :)

AUTO TUNINGA ŠOVS 2005

30. Janvāris 2005, 14:30

Bija, bija izstādē...

AUTO TUNINGA ŠOVS 2005

30. Janvāris 2005, 14:55

[user]379|Mizx|[/user]Bija, bija izstādē...

Nu tad es vinju esmu redzeejis!!! ;)
Tikai kaut kaa neatceros taas uzliimes uz saaniem...

AUTO TUNINGA ŠOVS 2005

30. Janvāris 2005, 19:51

2mizx
nosutiju Starower vestuli tiesi par so jautajumu, jo sapratu, ka vinam tur ir iespeja dabut labaku cenu. manuprat sis jautajums jasak izskatit no dalibas maksas puses. kada ta ir, pec tam jau spriedisim ko varam atlauties un cik auto savietot. talak - no ta visa atkarigs kads bus stenda (masinu) izvietojus un kopejais noformejums. kaut kad uznemos to nodrosinat :whistle:
Vai sobrid ir kas zinams par cenam?

AUTO TUNINGA ŠOVS 2005

30. Janvāris 2005, 20:14

Ja kas, pasakiet arī man! Ja tas nemaksās dārgi un jūs atļausiet, es arī gribētu savu auto parādīt!!! :)

AUTO TUNINGA ŠOVS 2005

31. Janvāris 2005, 10:37

[user]425|mipe|[/user]2mizx
nosutiju Starower vestuli tiesi par so jautajumu, jo sapratu, ka vinam tur ir iespeja dabut labaku cenu. manuprat sis jautajums jasak izskatit no dalibas maksas puses. kada ta ir, pec tam jau spriedisim ko varam atlauties un cik auto savietot. talak - no ta visa atkarigs kads bus stenda (masinu) izvietojus un kopejais noformejums. kaut kad uznemos to nodrosinat :whistle:
Vai sobrid ir kas zinams par cenam?

Ir 2 izstādes -- 1 Ķīpsalā un 2 Skonto. Ķīpsalas izstādes oficiālā cena bija 10 Ls, bet nebija nekādu stendu, nekā, vienkārši stūrī sastumti auto. Kā būs šogad -- nevar zināt. Skonto Autoeksotika tomēr bija klasi augstāka ar stendiem, šovu u.t.t.. Starower kontaktējās ar Ķīpsalu, tur bija mana un Timura mašīnas, nezinu kam par godu (balvām???), bet pēc tam nemaz naudu neņēma -- varbūt tā bija visiem. Autoeksotikas izstādē vieta malā BEZ stenda par mašīnu maksāja 5Ls, ka te saka, nu, tik cik vēl mašīnai jābūt labākai par citām gribētājām tur atrasties. Stenda cena zāles vidus laukumos 100%, ka ir jau cita, ne 5Ls, par šo lietu "gali" ir man, tāpēc jau apņēmos noskaidrot, bet labākajā gadījumā pirmā informācija būs pieejama šonedēļ. Domāju, ka tikt Ķīpsalas izstādē viegli tikt iekšā, bet Skonto Autoeksotikā varētu būt jāpapūlas, lai tiešām ir ko parādīt vai tiktu +/- redzamā vietā...

AUTO TUNINGA ŠOVS 2005

31. Janvāris 2005, 14:21

...kiipsala ir pilniigi garaam ...skonto ir loti labi tacu vietai jaabuut nevis pie sienas kaa bija pagajusajaa gadaa bet gan nedaudz pa vidu ... :)

AUTO TUNINGA ŠOVS 2005

31. Janvāris 2005, 16:27

2mizx
es domaju par skonto izstadi! ok gaidisim :)
Tēma slēgta