Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Iznācis "Pirmais Autoklubu kalendārs 2006"!

15. Decembris 2005, 14:24

Attēls

Iepazīstieties ar pirmo „Latvijas Autoklubu skaistāko automašīnu kalendāru 2006”

Autotūninga žurnāls „Forsāža” sadarbībā ar Latvijas aktīvākajiem autoklubiem izveidojis nākamā gada kalendāru, kurā katru mēnesi pārstāv kāda kluba automašīna. Kalendārā varat apskatīt Latvijas Honda kluba, Lightclub, Alfaclub, Yohoho Punkass Racing, AudiStyle, 300zx.lv, VWMotion, Supraclub, Latvijas BMW kluba, Voyager Club, 200sx.lv un Getaway.lv automašīnas.
Kalendārs sniedz arī praktisku informāciju - tajā atzīmēti datumi, kuros notiek dažādi auto un tūninga dzīves notikumi – oficiālo dragreisu datumi Latvijā un Igaunijā, Biķernieku sporta kompleksa pasākumu saraksts visam nākamajam gadam, lielāko Latvijas un Igaunijas autošovu datumi, WRC posmi, Latvijas Rallija norises datumi, „Forsāžas” organizēto pasākumu datumi, kā arī visu autoklubu dzimšanas dienas.
Kalendāra cena ir Ls 2,50. Tas ir nopērkams Rīgas grāmatnīcās, lielveikalā „SKY” Biķernieku ielā, Siguldas lielveikalā „Raibais suns”, Ogres, Valmieras, Kuldīgas, Kandavas, Saldus, Tukuma, Dobeles, Madonas, Lubānas, Daugavpils, Gulbenes, Balvu grāmatnīcās, kā arī DUS „Neste - Narvessen” veikalos un DUS „Statoil” visā Latvijā.
Atgādinām, ka tie lasītāji, kas „Forsāžu” ir abonējuši visam nākamajam gadam, kalendāru janvārī saņems bez maksas!

Attēls

15. Decembris 2005, 14:42

MŪSU KLUBS SAVU MĒRĶI SASNIEDZA. KALENDĀRĀ NEESAM :?

15. Decembris 2005, 14:43

[user]1123|OZOLS|[/user]MŪSU KLUBS SAVU MĒRĶI SASNIEDZA. KALENDĀRĀ NEESAM :?

Visu gribēt nevar... :P

15. Decembris 2005, 15:09

NE TIK VIEN VAR, BET VAJAG!!!

15. Decembris 2005, 15:22

kapēc gan pašiem savu neuzštancēt :whistle:

15. Decembris 2005, 15:26

.....vot paskatoties uz kalendaaru es pat neatrodu ko tur vareetu ielikt no muusu kluba???....nu taa reaali skatoties ....vieni sporta kaari.....nu ja tas TOY buutu muusu klubaa tad veel vinu vareetu :D ...bet citadi es neredzu MB starp japaaniem un itaaliem un bembjiem!!

15. Decembris 2005, 15:40

[user]6695|RIPS|[/user].....vot paskatoties uz kalendaaru es pat neatrodu ko tur vareetu ielikt no muusu kluba???....nu taa reaali skatoties ....vieni sporta kaari.....nu ja tas TOY buutu muusu klubaa tad veel vinu vareetu :D ...bet citadi es neredzu MB starp japaaniem un itaaliem un bembjiem!!

jā viņš uz kopējā fona labi izskatītos... :D

15. Decembris 2005, 15:54

[user]630|Holokous|[/user]
[user]6695|RIPS|[/user].....vot paskatoties uz kalendaaru es pat neatrodu ko tur vareetu ielikt no muusu kluba???....nu taa reaali skatoties ....vieni sporta kaari.....nu ja tas TOY buutu muusu klubaa tad veel vinu vareetu :D ...bet citadi es neredzu MB starp japaaniem un itaaliem un bembjiem!!

jā viņš uz kopējā fona labi izskatītos... :D

...........cits lidojums :D

15. Decembris 2005, 16:55

Tā es arī neieraudzīšu tur savu Mersi... :cry: Bet vienalga nopirkšu!

15. Decembris 2005, 17:35

A Mersedes "Pastinieks"a v etot kalendarj ne vprisalsa bi ? s vidu :evil: agresivnaja mashina (s horoshimi tehn. pokazateljami) ... ili ja ne ponimaju chevota ? :D
Tēma slēgta