Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

FORDCLUB приглашает!

03. Jūlijs 2005, 10:57

Здрасте уважаемые соседи!
по вашей просьбе сообщаю зарание:
6-7 августа - автопробег - РИГА-ЛИЕПАЯ-ВЕНСПИЛС-РИГА.
первоначалный план такой:
выежает колонна в субботу, 6 августа, утром, в 8, 9 или в 10! ближе к дулц договоримся!
едем в Лиепаю, по дороге делаем остановку возле озера, где купаемся, далее по дороге в Лиепаю можем сделать ещё пару остановок для посещения злачных мест! В Лиепае гуляем, смотрим достопримечательности и развлекаемся как можем!
ближе к вечеру рвём в сторону Венспилса, и гдето на пол дороги останавливаемся в Кемпингах на ночь (с палатками и прочими полагающими вещами - мангалы, костер, мясо, пиво и т.д.)
утром в воскресенье едем в Венспилс, где обязательно катаемся на пороходике! там тоже смотрим достопримечательности и отдыхаем как сможем! вечером отправляемся в Ригу!
Просьба знающих людей какие либо злачные места в этих городах или по дороге туда, помочь в организации!
основное обсуждение ведётся на http://www.fordclub.lv/showthread.php?s=&threadid=2037

FORDCLUB приглашает!

03. Jūlijs 2005, 16:23

Spasibo za prigla6enie! Mne plan nravitsja, ja bi s udovoljstviem sjezdil...

FORDCLUB приглашает!

03. Jūlijs 2005, 16:29

Sveiki!
Liepāja iesaku apskatīt :
Kara ostu
Kara ostas cietumu.
Obligāti Kara ostas baznīcu
un baznīcu pilsētas centrā.(unikāli ir tas ka tā būvēta uz ozolkoka pāļiem,lielisks saktu tornis uz pilsētu,lielākās ērģeles.
Molu.
Un cara laikā būvētos lielgabala dzotus jūras kratā.
Nakšņot iesaku Jūrkalnē.tur ir vieta teltīm.Un reties jūras stāvkrasti.
Ventspilī ir jārēķina nvisa diena.

FORDCLUB приглашает!

03. Jūlijs 2005, 16:31

Mersisti padomājat moš mēs arī varam tomēr savas pakaļas izkustināt????Paskataties kā citi autoklubi braukā vasara.

FORDCLUB приглашает!

03. Jūlijs 2005, 16:50

...mersisti ir reaali bremzes!!... :(

FORDCLUB приглашает!

03. Jūlijs 2005, 17:02

Sveiks Rips man prieks ,ka es viens tā nedomāju.

FORDCLUB приглашает!

03. Jūlijs 2005, 17:09

...sveiks HENI!! ...nu loti gribas ,bet pats redzi ...nevar MB clubs sanemties un pacelot... saruna jau ziemaa gaja par saada veida pasaakumu tacu taas ir tik sarunas ...mums vajag kaadu kas vareetu izplaanot un pierunaat muusu resnaas pakalas kaut kur aizbraukt (juuti uz ko es spiezu) :D !!tev tak pieredze un sanaak tas loti labi ...teiksim taa pareizi(..veel joprojaam sajuusmaa par jauno gadu!)...varbuut tu vareetu so teemu iekustinaat??!! ;)

FORDCLUB приглашает!

03. Jūlijs 2005, 17:13

Nu labi es padomāšu par to.Ja kut ko dara tad jādara līdz galam un tā lai pašam patiktu tad citiem ar būs ok.

FORDCLUB приглашает!

03. Jūlijs 2005, 17:46

[user]4054|Henis|[/user]Sveiks Rips man prieks ,ka es viens tā nedomāju.

ne tik Jūs abi...... :D

FORDCLUB приглашает!

03. Jūlijs 2005, 17:46

Bet....vai tam nevajag būt only MB pasākumam? pa ilgiem laikiem atkal? :(
Tēma slēgta