Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

MB & BMW peintbols

23. Augusts 2004, 19:56

Beidzot pienācis laiks peintbolam! Ilgi domājām, ilgi spriedelējām, bet nu ir beidzot panākts, ka tiks spēlēts šis krāsainais un zilumus uz ādas atstājošais sporta veids. Tā kā MB-Club.lv ir draudzīga tauta, ko pierāda jau par tradīciju izveidojušās sporta spēles ar SAAB un Volvo klubiem, tika izlemts draudzīgas attiecības veidot arī ar mums visiem labi pazīstamo BMWpower, un kur gan var labāk savu draudzību izrādīt, kā šaudoties vienam uz otru ar ar krāsu pildītām gumijas lodītiēm :P Peintbola sacensības tiek plānotas uz 5o Spetembri, tā kā visi šaudīties gribētāji fiksi piesakās! Peace!

MB & BMW peintbols

23. Augusts 2004, 20:05

Es piesakos! :headbang: :clap: :headbang:

MB & BMW peintbols

23. Augusts 2004, 20:18

es 100% !

MB & BMW peintbols

23. Augusts 2004, 20:34

Es ar :woohoo:

MB & BMW peintbols

23. Augusts 2004, 20:58

tagad jāpameklē, kurš var sadabūt priekš MB labus paintball ieročus???

MB & BMW peintbols

23. Augusts 2004, 21:07

Eu, veči, mani arī pieraxtiet! :lol:

MB & BMW peintbols

23. Augusts 2004, 21:28

Tāx, BMW kaujai jau gatavo savus vietējos Specnaz, ko mēs varam likt viņiem pretim? Valdis? Skeram? Anyone?

MB & BMW peintbols

23. Augusts 2004, 21:41

/me kaadam bembistam k.ko atshaut vienmeer ir gatavs (ja protams njemsiet mani kaa Vareno Shaaveeju liidz :) ). apsolu staaveet un krist par savu diizeljmersi :lol:

a tur ar saviem weaponiem?
vajag taadu kur var noiireet weaponus...

MB & BMW peintbols

23. Augusts 2004, 21:43

Tur itkaa var. Nekas dizhs nebūs, bet sākumam pietiks. Bumbiņas gan mums viens no BMWistiem pieteicās lētāk pārdot, jo šamajam pašam piederot viena peinta iestāde, bet tur viss aizņemts esot. Rīt vai nu pie tiem peintistiem aizskriešu, vai sazvanīšos, tā kā rīt viss jau būs daudz konkrētāk zināms.

MB & BMW peintbols

23. Augusts 2004, 21:46

blje, ja bembistam ir sava peinta iestaade tas noziimee ka shie (vismaz dazhi) ir jau labi satrenneejushies...

buus pa briivdienaam jaanjem gaisene un trenninja noluukos jaashauj pa preteejaas maajas stikliem, citaadi juutu ka muus samasees...

:evil:
Tēma slēgta