Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Pirmais Autoklubu kartinga turnīrs!

05. Marts 2006, 18:48

Pats te bļaustījos ka klīstot runas par bezventilāciju. Biju - un izbaudīju uz savas ādas. Reāli smird visur. Kartu trasē ventilācija strādā ātri, bet ja mača vidū esi trasē, tad galva sāp. Visur citur piepīpēts tā ka cirvi var pakārt.
Reāli par atpūtu ar bērniem var aizmirst. (Tik manējo nevarēja ārā dabūt 8D )

Tak kad jau bijām atbraukuši mājās, nācās vēl pastaigāties pa āru, lai galvassāpe atlaiž.

:! :! :! GOP nerullē......... :! :! :!

05. Marts 2006, 19:25

Veči! Jūs esat malači!

05. Marts 2006, 20:09

[user]131927|Parkere|[/user]bet nu ko tur, jāmaina laikam noteikumi. piemēram tā, ka pēc kvalifikācijas pusfinālā tiek vismaz 1 labākais no katra kluba un pārējie pēc laikiem. tā garantē, ka visi klubi paŗstāvēti

Ok, ceturtdienas motormuzejā... bet cikos?

Par sačiem: Man liekas, ka uzsvars būtu jāliek uz pašu gonku neviss uz labāko apļa laiku, jo pretējā gadījumā pazūd pats sacensību gars un gonkai vajadzētu ilgt nevis 10 min, bet apmēram pus stundu, jo pēc 30 min brauciena reāli parādās arī fizisks nogurums un pielaistās kļudas braucējiem sāk maksāt reāli pazaudētas vietas.....

Par profiem: Mans uzskats ir tāds- nebūtu to profu, es šaubos vai arī pārējiem būtu uzrādīts tik pat labs laiks, jo visi centās un arī nobrauca pēc iespējas labāk........ kā arī tā ir katra kluba paša darīšana vai viņi grib braukt klubu sačos vai arī par katru cenu izcelt uzvaru

Kur satikt MBClub: Regulārām tikšanās reizes Rīgas Motoru muzeja kafejnīcā Rīgā, S. Eizenšteina ielā 6 katra mēneša pirmajā ceturtdienā. Aptuvenais laiks plānots no plkst. 19:00 līdz 20:00

05. Marts 2006, 20:20

teet, teet... malacis teet! labi esi nobraucis, djerzhi kardan :D :D

p.s. atvainojos par spamu :)

05. Marts 2006, 20:25

a es domāju, no kā man vakar vakarā galva sāpēja... :?

08. Marts 2006, 15:48

Kur satikt MBClub: Regulārām tikšanās reizes Rīgas Motoru muzeja kafejnīcā Rīgā, S. Eizenšteina ielā 6 katra mēneša pirmajā ceturtdienā. Aptuvenais laiks plānots no plkst. 19:00 līdz 20:00

bet tā jau ir garām...:(( vai jāgaida līdz aprīlim
:(

08. Marts 2006, 16:12

Parkere :)
Tu tik pasaki kur Tevi sastapt ... atbraukshu savaakshu to hmm kas Tev dodams ;)
Tēma slēgta