Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

MB Club.lv pasākumu plāns 2006. gadam

09. Februāris 2006, 13:09

tad uz kuru datumu rīkojam Motormuzeja pasākumu???

09. Februāris 2006, 13:22

[user]45735|milzis321|Motormuzejs.[/user]tad uz kuru datumu rīkojam Motormuzeja pasākumu???

liekam 5-6 martu vai arī 25 februāri........

06. Aprīlis 2006, 13:16

kautkas jau tiek organizeets?
taakaa laiks buutu kautko dariit.

06. Aprīlis 2006, 13:21

man ir piedāvājums kādu brīvdienu varētu bariņš saorganizēties kādam kartinga pasākumam. tā runā, ka pēc apmēram 2 nedēļām M&Co būšot jauni karti, mēs ar skeram noteikti brauksim iemēģināt. :D Kad siltāks kļūs, tad jau var uz 333...

06. Aprīlis 2006, 13:49

o, es par kartingiem 100%! piedalos :)

06. Aprīlis 2006, 15:04

[user]45735|milzis321|) Maijs (1.-9. datumi) -- starptautiska Mercedes Benz salidojuma organizēšana (Latvija, Lietuva, Krievija, ...)[/user]kautkas jau tiek organizeets?

Diemžēl viss liecina par to, ka liels pasākums nenotiks un viesu nebūs. Tā kā Krievijas kolēģi ilgi nevarēja izšķirties, ko darīt, un pēc tam vispār nolēma, ka laikam nekur nebrauks, tad arī citus nolēmām neaicināt un lielu, starptautisku pasākumu neorganizēt. Tāpēc šobrīd vienīgi no viņu puses gaidām ierosinājumus par iespējamām cita veida aktivitātēm, piemēram, pa MB tusiņam max daudz pilsētās kādā noteiktā stundā, kaut kas tāds. Nebūtu šie tā lauzušies, visam jau vajadzētu būt gatavam, jo tālus ciemiņus labāk aicināt jau kādus 3 mēnešus iepriekš -- tādi ir tie Eiropieši.

06. Aprīlis 2006, 15:36

Mēs ar Arču šodien nebūsim. Svarīgas un neatliekamas darīšanas :ninja:

07. Aprīlis 2006, 07:18

[user]3727|didi|[/user]man ir piedāvājums kādu brīvdienu varētu bariņš saorganizēties kādam kartinga pasākumam. tā runā, ka pēc apmēram 2 nedēļām M&Co būšot jauni karti, mēs ar skeram noteikti brauksim iemēģināt. :D Kad siltāks kļūs, tad jau var uz 333...

Es arī labprāt beidzot izmēģinātu kartingu, nu nekā nevaru saņemties viņā iekāpt :blush:

18. Aprīlis 2006, 10:32

[user]45735|milzis321|) Maijs (1.-9. datumi) -- starptautiska Mercedes Benz salidojuma organizēšana (Latvija, Lietuva, Krievija, ...)[/user]kautkas jau tiek organizeets?

Runāju ar Ukraiņiem, tiem pašiem nebija skaidrs kas un kā...
Izteicu piedāvājumu satikties Palangā vai Nīdā vai Kauņā. pagaidām klusums. īsi pirms viņu brauciena iziešu vēlreiz uz frontes līnijas apjautājies kas un kā... ir skaidrs, ka tikai dēļ mums šamie grizties uz LV netaisās (vīzas, utt). mēs uz lietuvu gav varētu. kad būs ziņas - došu, esi drošs.
Vispeār, ja ir interese Ukrainas virzienā, varat arī pāsi piedalīties attīscīgajos forumos kā piemēram Es, Uldis, Dima...
Tēma slēgta