Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Pieteikties Pirtij!

01. Oktobris 2004, 17:30

Sakaaraa ar maniem"Jaukajiem" Jelgavas pilseetniekiem, mana kandidatuura ir atcelta, jo man ir noteikts gultas reziims, un arii ar zilu aci paarsistu luupu un punu uz pakausha negribu tautaas raadiities!
P. S. Atvainojos par sagaataatajaam neertiibam :cry:

Pieteikties Pirtij!

01. Oktobris 2004, 17:57

tak brauc! savējie sapratīs!

Pieteikties Pirtij!

01. Oktobris 2004, 18:18

:) CIENIJAME KOLEEGI!TIESAAM LIEELS PRIEKS, KA IR SAADA VIETINA KUR PARUNAAT (DOMAATS SIS WWW.MBCLUB.LVFORUMS )...TIESAAM PRIEKS ,KA IR CILVEEKI, KAS ORGANIZEE VISAADUS PASAAKUMUS(SUPERZIGS UN CITI.)....DIEMZEEL ES SLEEPJOS NO VISIEM :D ....UN SAJAA SAKARAA ...VISIEM JUMS NOVEELU LABI PAVADIIT LAIKU PIRTINAA ...UN LIIDZ TIKSANA AS REIZEI PEEC NEDEELAS (BRAUCU UZ KATORGU :D )...VIEGLU GARU!! ;)

Pieteikties Pirtij!

02. Oktobris 2004, 16:04

Eu, spameri - nu tad tiekamies mees kaut kur pirms pirts un braucam kopaa, vai kaa :?

Pieteikties Pirtij!

02. Oktobris 2004, 17:24

[user]2|SuperZigs|[/user]tak brauc! savējie sapratīs!

Sorry Zigi!! Es jau ar lielaako prieku, bet man ir noteikts gultas reziims liidz 1dienai kaa minimums

Pieteikties Pirtij!

20. Oktobris 2004, 22:20

sveiki!
par šo sanāksmi vajadzētu arī foto-stāstu kaut kā ielikt. savādāk mums galerijā stāv Lietuvas materiāls (augusta!!!!!) paldies Mizx`am par sagatavošanu. tācu vajag arī svaigāko sagatavot.

es skatos, mums jau ap 230 web lietotāju - kas viņi ir, ko sagaida, vai ir apmierināti. pagaidām forumos vienas un tās pašas sejas. piedāvāju uzsākt lietotāju iesaistīšanas programmu. kam derīgi neaktīvie lietotāji - nekam, statistikai...

Pieteikties Pirtij!

20. Oktobris 2004, 22:22

Viss jau ir uzrakstīts, bet, diemžēl, pie Darklow iesprūdis. Eximer, nebēdā, mēs arī par tām lietām domājam un uztraucamies....

Pieteikties Pirtij!

20. Oktobris 2004, 22:35

Ļoti labi. bet neaizmirstiet, ka vajag to komunicēt saviem kolēģiem. komunikācijas trūkums ir visizplatītākais bēdu avots NVO un arī uzņēmumos.
ta ka, attīstam komunikāciju, runājam, apspriežam lietas, neturam sevī, izplatam iesaistīto loku, einteresējam cilvēkus sadarboties jautājumu risināšana, esma iniciatīvi un pasakam to visiem.

Pieteikties Pirtij!

20. Oktobris 2004, 22:35

[user]374|Eximer|atskaiti[/user]sveiki!
par šo sanāksmi vajadzētu arī foto-stāstu kaut kā ielikt. savādāk mums galerijā stāv Lietuvas materiāls (augusta!!!!!) paldies Mizx`am par sagatavošanu. tācu vajag arī svaigāko sagatavot.

es skatos, mums jau ap 230 web lietotāju - kas viņi ir, ko sagaida, vai ir apmierināti. pagaidām forumos vienas un tās pašas sejas. piedāvāju uzsākt lietotāju iesaistīšanas programmu. kam derīgi neaktīvie lietotāji - nekam, statistikai...

ja tu izietu visiem lietotaaju profiliem cauri, tad redzeesi (laiku kad peedeejo reizi te bijushi), ka nemaz to neaktiivo tik daudz nav - daudzi paraadaas tikai darba dienaas darba laika ;)
Tēma slēgta