Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

uz ledus!!!

24. Februāris 2009, 13:00

Mēs arī braucām savi seši vienlaicīgi, un nekādas problēmas! Tanī video arī nebija redzams, ka kāds taisītu sūdus, tik tie neveikmīgi novietotie autiņi!

uz ledus!!!

24. Februāris 2009, 13:01

[user]387025|Viks|[/user]Mēs arī braucām savi seši vienlaicīgi, un nekādas problēmas! Tanī video arī nebija redzams, ka kāds taisītu sūdus, tik tie neveikmīgi novietotie autiņi!

apskaties c180 video! tur var redzēt, ka vienlaicīgi braukā savas 6 mašīnas!
Pēdējo reizi laboja Viks - 07. Augusts 2009, 02:12, kopā labots 1 reizi.

uz ledus!!!

24. Februāris 2009, 13:04

[user]2|SZ|[/user]:?

http://auto.delfi.lv/zinas/raksts/6279

konkrēts Bardaks

:lol: tas ir labs, un vēl tas buss ar kravas kasti!! :D

uz ledus!!!

24. Februāris 2009, 13:05

buss ? man likās, tas bija Auto Evakuators , kurš, pirms savākt vraku, arī vienu apli izlaiž :D

uz ledus!!!

24. Februāris 2009, 13:07

[user]2|SZ|[/user]buss ? man likās, tas bija Auto Evakuators , kurš, pirms savākt vraku, arī vienu apli izlaiž :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

uz ledus!!!

24. Februāris 2009, 13:16

mjā.....

mani ikreiz pārņēma Panika un Slapju Bikšu sajūta, kad spogulī ieraudzīja Zilu Sniegputeni ar Subaru elementiem un šofera seju a la "Es tevi kā Lokomotīve !!!!" izteiksmi.....

uz ledus!!!

24. Februāris 2009, 13:17

:D

uz ledus!!!

24. Februāris 2009, 13:22

tu tak teici, ka tev jāiet kaut kur! :evil:

uz ledus!!!

24. Februāris 2009, 14:12

[user]387025|Viks|[/user] Viss tas ir fufelis! paši vainīgi un nav ko celt te ažiotāžu! :x

Ari nesaprotu kas tur tik iipash un shokejosh ka par to pat jauzraksta raksts .. :D Autors laikam kautkads nuugjis ar kompleksiem .
Cilveki zmiedz un pashi ari atbild .
Ja notiek avarija .. saucam CP ..
Tam nelaimigajam kas to rakstu taisija vajag aizbraukt paskatities ka puikas pa aizsalusho Daugavu izspiez max V no saviem vaagjiem . :D

uz ledus!!!

24. Februāris 2009, 14:19

Vosā jau lielākās problēmas taisa pašpārliecinātie sportiskie jaunieši, kas brauc un neparko negrib laist garām nekaunīgo subāru, kas aizmugurē jau taurē.
Tad nu pats sāk braukt pāri savām spējām, lai tiktu prom no aizmugurē esošās mašīnas un savukārt aizmugurē esošā mašīna savukārt cenšas kādā veidā apdzīt priekšejo.

Es tur F1 cienīgus apdzīšanas manevrus redzējis esmu. Pa iekšmalu, pa ārmalu, pat ne pa trasi :D
Tēma slēgta