31. Maijs 2007, 09:01
31. Maijs 2007, 09:06
31. Maijs 2007, 09:21
.gif)
31. Maijs 2007, 09:36
31. Maijs 2007, 11:20
31. Maijs 2007, 11:54
[user]75137|Bpa4|[/user]BEt tā vai tā 15 ls par dalību... cik naudas vien vajag notērēt, lai mercedes sāktu dinamiski braukt... un vot te na, gribi paskrieties, maksā 15 ls un + vēl lati :cry:
BET...Siroco (laikam taa bija) velti sabraucaat augumaa
31. Maijs 2007, 15:50
[user]238181|MAX_BND|[/user][user]75137|Bpa4|[/user]BEt tā vai tā 15 ls par dalību... cik naudas vien vajag notērēt, lai mercedes sāktu dinamiski braukt... un vot te na, gribi paskrieties, maksā 15 ls un + vēl lati :cry:
Tas protams ka naudu vajag ieguldit daudz lai mercedes saktu brauktBET...Siroco (laikam taa bija) velti sabraucaat augumaa
Cilveks te noorganize pasakumu kas jau nav tik vienkarsi kaa izliekas un arii tur nepieciesama nauda turklat esmu parliecinats ka neviens no pasakuma rikotajiem no taa neguss pelnju
UN dalibas maksa ir jamaksa jebkuras sacensibas (ja vien taas nav kruumu gonkas) turklat cik atceros bija laikam japerk kaukadas licenses un logiski ka arii dzivibas apdrosinasana ja kadam tas interese tad kko sikak var atrast Latvijas moto sporta federacijas majas lapa
Viss leetak tiri dokumentu izmaksas ir braukt motokrosa tad naak kartings un viss paarejais
Takaa jums te cilveks normali piedava piedalities pasakuma a juus gribiet nemaksat neko un veel lai jums maksa 10,000 par piedalisanos un 1,000000 par 1 vietu un veel taisiet te iespaidu ka ieksh MB club ir tikai īgni iedomiigi un kašķigi pensionari
- riepas vēl plikākas taisīšu.
31. Maijs 2007, 15:52
[user]75137|Bpa4|[/user][user]238181|MAX_BND|[/user][user]75137|Bpa4|[/user]BEt tā vai tā 15 ls par dalību... cik naudas vien vajag notērēt, lai mercedes sāktu dinamiski braukt... un vot te na, gribi paskrieties, maksā 15 ls un + vēl lati :cry:
Tas protams ka naudu vajag ieguldit daudz lai mercedes saktu brauktBET...Siroco (laikam taa bija) velti sabraucaat augumaa
Cilveks te noorganize pasakumu kas jau nav tik vienkarsi kaa izliekas un arii tur nepieciesama nauda turklat esmu parliecinats ka neviens no pasakuma rikotajiem no taa neguss pelnju
UN dalibas maksa ir jamaksa jebkuras sacensibas (ja vien taas nav kruumu gonkas) turklat cik atceros bija laikam japerk kaukadas licenses un logiski ka arii dzivibas apdrosinasana ja kadam tas interese tad kko sikak var atrast Latvijas moto sporta federacijas majas lapa
Viss leetak tiri dokumentu izmaksas ir braukt motokrosa tad naak kartings un viss paarejais
Takaa jums te cilveks normali piedava piedalities pasakuma a juus gribiet nemaksat neko un veel lai jums maksa 10,000 par piedalisanos un 1,000000 par 1 vietu un veel taisiet te iespaidu ka ieksh MB club ir tikai īgni iedomiigi un kašķigi pensionari
Pag, man neko nevajag, lai maksā skatītaji. Viņi tak skatīsies, kā es lauzīšu ātrumkasti un pausai vērpšu- riepas vēl plikākas taisīšu.
31. Maijs 2007, 16:03
[user]198952|AnsisR|[/user][user]75137|Bpa4|[/user][user]238181|MAX_BND|[/user][quote][user]75137|Bpa4|[/user]BEt tā vai tā 15 ls par dalību... cik naudas vien vajag notērēt, lai mercedes sāktu dinamiski braukt... un vot te na, gribi paskrieties, maksā 15 ls un + vēl lati :cry:
Pag, man neko nevajag, lai maksā skatītaji. Viņi tak skatīsies, kā es lauzīšu ātrumkasti un pausai vērpšu- riepas vēl plikākas taisīšu.
[/quote]
10. Jūnijs 2007, 15:40