Switch to full style
Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

AMK iedzīšanas turnīrs

02. Decembris 2008, 14:22

Attēls
Sestdien 14:00 pirmais AMK iedzīšanas turnīrs. Turnīrs notiks trīs klasēs AWD(pilnpiedziņa), FWD(priekšpiedziņa) un RWD(pakaļpiedziņa). Reģistrācija sestdien no 13:00 - 13:45. Dalības maksa 10Ls. Visiem dalībniekiem pēc sacensībām iespēja 1h bezmaksas braukt kartingu trasē! Turnīrs tiek izspēlēts izslēgšanas sistēmā. Dalībniekus sadala pēc pāriem ņemot vērā kvalifikācijā uzrādītos laikus. Katra pāra uzvarētājs izcīna tiesības piedalīties nākamajā kārtā. Automašīnām ir tikai viens tehnisks ierobežojums - nedrīkst braukt ar radžotām riepām. Trase ir izveidota kartingu trases taisnē. Šīs ir turnīrs, kas neprasa īpaši sagatavotu automašīnu vai sportista iemaņas. Ļoti ceram uz tieši tavu dalību, jo gribam redzēt šo turnīru kā vietu, kur satiekas draugi, lai drošos apstākļos sacenstos savā starpā. Jautājumu gadījumā zvaniet 27033250
p.s. Paldies visiem, kas bija atbraukuši uz šī pasākuma testa versiju un vēl lilāks paldies tiem, kas piedalījās :)
p.p.s. Ceru šoreiz ieraudzīt vairāk tieši ielas braucēju, kas parasti kautrējās vai kādu citu iemeslu dēļ nepiedalās :)

AMK iedzīšanas turnīrs

02. Decembris 2008, 14:26

Vainu mans ir akls vai kas, bet neredzu kur tas prieks notiksies :whistle: Varētu būt biķerniekos ?

AMK iedzīšanas turnīrs

02. Decembris 2008, 14:26

jep

AMK iedzīšanas turnīrs

02. Decembris 2008, 14:27

Pēc trases spriežot, 333
Attēls

AMK iedzīšanas turnīrs

02. Decembris 2008, 14:28

a moška arī kļūdos, bet pasākums var būt interesants! Vaidzētu palasīt noteikumus!

AMK iedzīšanas turnīrs

02. Decembris 2008, 14:28

:D
Biķerniekos :)

AMK iedzīšanas turnīrs

02. Decembris 2008, 14:29

uzraksti noteikumus! cik apļi jābrauc un tā tālāk!

AMK iedzīšanas turnīrs

02. Decembris 2008, 14:30

žēl, man šipenes :sleep:

AMK iedzīšanas turnīrs

02. Decembris 2008, 14:32

[user]387025|Viks|[/user]uzraksti noteikumus! cik apļi jābrauc un tā tālāk!

kvalifikācija - 2iesildošie, tad kvalifikācijas aplis
sacesībā - 5apļi iedzīšana

AMK iedzīšanas turnīrs

02. Decembris 2008, 14:32

[user]2|SZ|[/user]žēl, man šipenes :sleep:

vienmēr jau var sameklēt kādas vecas riepas bez :)
Tēma slēgta