Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
15. Aprīlis 2006, 19:29
Kā jau zināms, izpildot pasākuma "Došanās pretīm pavasarim" plānam, gaidītas pavasaris ir iestājies. Pasākuma laikā vairāki dalībnieki izteica vēlmi piedalīties braucienā ar laivām pa kādu no Latvijas upēm.
Šajā sakarā piedāvāju šeit izveidot nelielu aptauju/diskusiju:
1. cik mūsu rindās ir gribētāji piedalīties šājā aktivitātē?
2. Kāds datums šķiet visoptimālākais? Ņemot vērā jau zināmos svarīgos pasākumus, piedāvāju izvērtēt jūnija vidu un beigas (varbūt šādā veidā Jāņus varam nosvinēt)
3. Maršruts. Jau izskanēja pirmās idejas - Valmiera-Cēsis (un zemāk).
Pirmos aptaujas rezultātus apkopošu tieši pēc nedēļas.
VG
15. Aprīlis 2006, 19:33
ideja laba...iesaku pa Salacu, reiz 40 km divās dienās veicām- bija skaisti....
tikai ne Jāņos......
15. Aprīlis 2006, 19:34
JA JANI TAD ES PAR MAN AOTRA PUS ARI!!!!!!!!
15. Aprīlis 2006, 19:35
ideja laba:) man ir divietiiga laivinja
15. Aprīlis 2006, 20:27
Atzīšos, ka pašlaik pat nezinu, kuri datumi labaaki, bet darīt to Jāņos varētu būt bīstami - cilvēki tomēr gribēs nedaudz ieraut, un pats zini, ka alkoholu un šitādu pasākumu kopā apvienot nedrīkst.
Cits jautājums - uz cik dienām tad cilvēki gribēja šo pasākumu?
15. Aprīlis 2006, 20:34
pa jāņiem laikam nedotod taadaa izbrauciena, un juunija beigaas ir brauciens uz Ukrainu.
vienīgi meenesha saakumaa vareetu, vai arii juulijaa
15. Aprīlis 2006, 20:39
[user]2|SZ|[/user]ideja laba...iesaku pa Salacu, reiz 40 km divās dienās veicām- bija skaisti....
Visu Salacu (kopejais garums apm +/- 90 km var nobraukt 12 h
.gif)
(Bij nesen taads pasakums - Salacas mauciens - laivoshana pa nakti)
un Gaujas 100km tika pievaareeti 13h
.gif)
Bet nu nopietni - jautajums ir kaa - clveeki izprot barukshanu ar laivaam???
Viens variants ir ar lielu puusli leenam malkojot alu ljauties lai satraume nes un tadaa gadijumaa laikam vajag laist pa Gauju un to var dariit jebkuraa vasaras laikaa
Otrs variants iekaapt smailees, kajakos, kanoe (Campo piedavaa ari taadus lielus 12 vietigus kanoe) un nolaist normalaa tempaa pa straumi un kraaceem - tad tas jaadara pavasarii kameer starume un udens limenis un upju izveele lielaaka
P.S. ja interesee - laivoshanai tad noderiga lieta ir
www.campo.lv
15. Aprīlis 2006, 20:47
[user]25951|Labs|[/user]Visu Salacu (kopejais garums apm +/- 90 km var nobraukt 12 h
.gif)
(Bij nesen taads pasakums - Salacas mauciens - laivoshana pa nakti)
un Gaujas 100km tika pievaareeti 13h
.gif)
nu Tu mums tāds liels un spēcīgs, tāpēc 12 h...nu es tāds MĀĀZIŅŠ nu... 8D tāpē 2 dienas .......
P.S. es domāju, psākums būtu ar nepārpūlēšanos saistīts, bet gan ar atpūtu un dabas izbaudīšanu.......
15. Aprīlis 2006, 20:48
psakākumam būtu jāizdomā skaists nosaukums..ja tas notiksies..piemēram, Sudraba Airis 2006 ............ 8D
15. Aprīlis 2006, 20:51
+ viennozimigi NE Ligo/Janu laikaa